07 decembrie 2010

TEDx la Timisoara

Se pare ca faimoasele conferinte TED au aterizat si la Timisoara. Marti si miercuri se va desfasura un eveniment TEDx dedicat femeilor, doamnelor, fetelor si care, prin urmare, ar putea interesa doua treimi din cititorii blogului asta. Conferinta consta intr-o sesiune de speech-uri ale "personalitatilor feminine locale" plus transmisia live a eventului TED Women Conference de la Washington.

De partea noastra au fost confirmate urmatoarele vorbitoare:
Laila Onu, General Manager Fundatia "Pentru Voi"
Angela Gherman, Motivational Speaker
Mariana Gavrilescu, Student
Liliana Cismariu, Psiholog
Manuela Strinu, Editor

De partea Wahingtonului: Fondatorul CNN-ului, COO-ul Facebook-ului, Presedinta Liberiei, o doamna supranumita "Oprah a Chinei" si multe alte somitati internationale, exemple de femei puternice care au influentat intr-un fel sau altul lumea in care traiesc. Speech-urile lor vor fi transmise in direct incepand cu ora 21 pana dimineata.

Intrarea la conferinta costa 20 de lei iar eu am ocazia sa fiu gentleman desavarsit invitand o d-na sau o d-ra la eveniment gratie invitatiei pe care mi-au oferit-o organizatorii ca s-o fac cadou. Asadar cine doreste, sa pofteasca a spune aici. Prin puterea mea voi face sa-i apara numele la poarta si astfel intrarea ii va fi deschisa. Ceilalti doritori ar fi bine sa anunte din timp organizatorii (contact@tedxtimisoara.com) sa le tina loc. Intrarea e maine dupa 18. Locatia si programul se vor comunica persoanelor inscrise.

3 comentarii:

  1. Bine, eu nu. E bine acuma? :))
    Call it phobia. Nu imi plac chestiile astea care se vor feminine, feministe si motivationale pe deasupra :P

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?