05 decembrie 2010

O sa fiu Mos Craciun

Cand m-a abordat Cristina cu planul ei si cu entuziasmul care o invaluie de fiecare data cand pune la cale un proiect care-i place...io n-am stat mult pe ganduri si am zis simplu "Ma bag!". Faptul ca e o campanie initiata de Porsche Timisoara, ca se vor duce cadouri unor copii mai putin fericiti decat am fost eu la varsta lor, ca reprezinta proverbiala "fapta buna" pe care suntem indemnati s-o facem de sarbatori, ca asa e bine, au contat mai putin decat mentiunea ca Eu o sa ma imbrac in Mos Craciun! Mi-am zis ca macar o data in viata orice om, daca i se ofera ocazia sa faca pe Mos Craciun..tre sa accepte, indiferent de varsta, sex sau credinta. E ca si cum ai juca un rol care, cu un minim efort, aduce un dram de bucurie altcuiva. Atat. Nu e vorba de a intretine mitul Mosului, e vorba ca cineva sa fie dispus sa imbrace un costum ca sa il bucure pe altul.

Proiectul "Dar din Dar se face!" e mai larg decat las eu sa se intrevada, vom fi 3 Mosi Craciuni (eu, Dan, si Dani Sima) care vom vizita niste case de copii din Arad, Oradea, Reşiţa, Caransebeş, Lugoj şi Timişoara si le vom duce cadouri. Vom fi motorizati de Porsche Timisoara care ne pun la dispozitie o sanie  Skoda ca sa duca Mosii plini cu daruri prin nametii sfarsitului de an. Sprijin tehnic ne ofera si studentii de la UVT (bobocii de la Publicitate pastoriti de dna profa Oana Barbu) care incepand de maine vor aduna haine, carti si jucarii pentru copii orfani sau abandonati. Daca doriti sa ajutati donand vreun obiect ei va asteapta la etajul 1 al Universitatii de Vest pana in 15 decembrie, in timpul saptamanii intre orele 10-18.

Partea fun e ca si anul acesta vom merge cu colinda. La ultima oprire, in Timisoara, o sa colindam ca anul trecut! Deci, dragi bloggeri, nu va sfiiti si invatati o colinda. Preferabil una de Hrusca sa ne umplem de ler pana la Revel. Bine, hai pa! Vorbim!

6 comentarii:

  1. Richie, vezi ca sunt bobocii de la sectia de Publicitate, cei care organizeaza nu cei de la Comunicare:)
    Multumim de sprijin si sunt sigura ca vei fi un Moș pe cinste:) Te asteptam si pe tine la standul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scz pentru eroare.. am corectat.. sper sa facem treaba buna impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, ce bine că am citit la tine chestia asta, că am fost azi la facultate și m-am grăbit, n-am avut timp să merg la standul lor să-i întreb despre ce-i vorba ... măcar de Crăciun să se inițieze astfel de acțiuni caritabile ! Mâine deja sunt acolo, ah, ce fain :D Pot să preiau și eu articolul pe blogul meu, să le spun celor care mă citesc ( din Timișoara ) despre campania asta ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti linistita sa preiei si sa-l dai mai departe :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bafta multa si sa faceti cat mai multi copii fericiti!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?