18 noiembrie 2010

Evobook - un Ecititor pentru romani

Avand in vedere ca in cateva zile se lanseaza primul e-reader romanesc sunt curios daca cei de la Evolio si-au propus vreo campanie de popularizare a jucariei, care la 150 de euro e mai ieftina decat altele dar nu e chiar chilipir. Adica sa contacteze niste cititori SF, o tomata, un cinabru ori altii ca ei (si aici evident ca ma gandesc la mine!), oameni care citesc bine, mult si structurat (aici m-am gandit doar la ei), si sa-i oferteze cu un readtest la noua jucarie.. Ma gandesc ca ar fi mai interesant sa afli de la niste oameni ce rasfoiesc toata ziua hartia tiparita primele impresii legate de cerneala electronica 'romaneasca'. Nu sa-i bata la cap pe aceeasi amatori de gadgeturi ai caror cititori nu prea pun mana pe o carte reala. Zic si eu.. nu asa ar fi normal?

Cat priveste Evobook-ul asta impresia mea e ca intotdeauna. De entuziasm. L-as butona de numa si la cate e-books am strans acasa pana la urma o sa trebuiasca sa-mi fac rost de unu. Ce comod ar fi sa sed in pat 'rasfoind' niste nuvele grafice si ascultandu-mi biblioteca muzicala in casti (da, stie si mp3). Anyway, vin sarbatorile... faceti niste blogari fericiti, evolistilor!

6 comentarii:

  1. Şi cam ce titluri cuprinde eBiblioteca ta? Mă bate gândul să-mi iau şi eu aşa ceva deşi eBookurile mele s-au dus pe apa sâmbetei atunci când mi-a crăpat iremediabil ultimul PC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citind partea cu sarbatorile ma gandeam ca titlul potrivit era "vise, taica" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. cam acelasi pret cu amazon kindle fara 3g. asta e bine.
    luand kindle-ul de ultima generatie ca etalon, sunt curios de calitatea imaginii, refresh rate si baterie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cumparat un Evobook in decembrie 2010.

    De atunci s-a stricat de nenumarate ori (se bloca la pornire). A fost in ianuarie la evolio la reparatii si dupa acea reparatie s-a mai blocat de cateva ori (la pornire).

    Acum (de pe 24.06.2011 si pana la data mesajului) este la reparat la evolio. Cred ca nu este un cititor de carti electronice ci un harb.

    Va sfatuiesc sa ocoliti produsele EVOLIO din doua motive: 1 marfa proasta, 2 servicii de service sub orice critica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi de feedback. Eram curios cum se comporta.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?