29 octombrie 2010

Concerte: Travka, EMIL, Les Elephants Bizarres

Unele din putinele trupe romanesti care chiar imi mangaie auzul si ma indeamna sa cant in masina la stop vin si prin Timisoara cu niste acte live. Travka dau startul Halloweenului maine seara in Setup (ora 22, pret 20 lei) si totodata isi promoveaza ceva material nou, "Fetele-n luna", material care sincer nu m-a convins *inca. Sper insa ca vor avea si vechituri prin playlist pentru ca multi ar vrea sa simta Praga si nu prea-i lasa timpul sau ca restul pieselor de pe noul disc sunt supermegaubergeniale.
EMIL vin tot in Setup si anume pe data de 5 noiembrie ca sa ne reaminteasca ca sunt de 10 ani in biznis. Nu i-am vazut live pana acum sper sa-mi corectez programul de munca in asa fel incat sa fie onorati cu prezenta mea. Cu alte cuvinte, facem sa fie bine. Ora 22, pret 10 lei.
Les Elephants Bizarres viziteaza si ei Timisoara in 13 noiembrie (sper sa nu le fie nefasta ziua) si aduc cu dansii primul disc, Hello!, ca sa ne incante auzul. Concertul se intampla in Scottish Pub.
Sa vad daca ma pot tine dupa toti 3.

3 comentarii:

  1. Cand la voi canta EMIL la noi ajung Travka... si mai tarziu la voi vor canta Les Elephants Bizarres care au cantat la noi saptamana trecuta... :) departe mai esti!

    RăspundețiȘtergere
  2. HELLO! Fa bine si prezent la Elefantzei. Pret d belet ink nu stiu, in jur d 20 probabil. Merita! Adu-ti amicii!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?