23 septembrie 2010

Blogmeet XXXII

Stiu ca TM-99-Blog e cazut de vreo luna dar, credeti-ma, sunt niste circumstante mai speciale, chestiuni legate de hosting pe care o sa vi le explice Dan daca veniti duminica la Blogmeet. Ar fi a 32-a intalnire pentru cine mai sta sa le numere (in speta eu) si parerea mea e ca ar trebui sa discutam un pic de soarta lui, adica a TM-99-ului. Impresia mea e ca blogul asta a avut o existenta asa de sincopata de ma mir ca inca mai vreau sa il resuscitam. A fost ca un copil nascut prematur. Cred ca are nevoie de niste sange proaspat si ceva idei noi. Poate ca sunt un naiv dar mie mi-a facut placere sa scriu pe el in trecut, chiar si atunci cand il foloseam doar ca simplu avizier pentru intalnirile noastre. Din pacate el a fost considerat cam atat si cu asta basta iar chestia asta m-a facut si pe mine sa devin blazat in privinta sa. Cred ca TM-99-Blog are un potential enorm dar numai daca ii pui o inima, un nucleu de oameni care sa-l tina viu prin articole si comentarii. Treaba asta ar fi bine s-o discutam duminica, sa stim concret cine e dornic de implicare. Asadar facem o sedinta?

Later Edit: ne intalnim in Irish Public House, duminica de la 18!

9 comentarii:

  1. "Cred ca TM-99-Blog are un potential enorm dar numai daca ii pui o inima, un nucleu de oameni..."
    ... si bere!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit! De cand tot vreau sa zic cate ceva de TM-99-BLOG. ne vedem, asadar, duminica.

    RăspundețiȘtergere
  3. You can count on me. NUmai sa dati de stire unde si la ce ora va avea loc intalnirea. Inteleg ca duminica multi vor fi la Valiug pentru Startup Days.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa il monetizam dara. :))))
    Duminica sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  5. că s-ar bucura să participe şi el, cu condiţia ca cel de-al 32-lea blogmeet să nu se întâmple din nou în acelaşi timp cu GeekMeet :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, nu, se întamplă DUPĂ geekmeet :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar aşa, de la ce oră? Că eu probabil o să vin direct de pe plantaţie.

    RăspundețiȘtergere
  8. S-ar putea sa apar si io :) ca demult nu v-am vazut. Da' cine scrie unde si la ce ora?

    RăspundețiȘtergere
  9. cand am aflat prima oara de TM-99-Blog era down.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?