06 iunie 2010

Principiile mele de viata

Timpul inseamna bani. Daca-ti irosesti timpul cu prostii la fel vei face si cu banii.

Lucrurile au tendinta sa se rezolve de la sine. Un fel de lozinca optimista care m-am convins ca functioneaza mai ales la munca. De multe ori dimineata apareau o multime de probleme, totul parea sa o ia razna si eram asaltat cu "vezi cum rezolvi asta" etc. Raspunsul meu era: sa nu ne impacientam.. Asteptand derularea evenimentelor aproape intotdeauna rasarea o rezolvare simpla care ma scapa de batai de cap.

Daca simti ca ceva e in neregula pregateste-te sa fii "injunghiat". Nu stiu daca exista un al saselea simt dar uneori intuitia mi-a functionat cum trebuie, ceea ce banuiam revelandu-se intr-un final ca adevarat. Uneori. Alteori sunt orb ca un liliac.

Nu te jena sa ceri ajutor. Sau sa oferi. In mod normal cred ca trebuie sa te straduiesti singur sa faci ce-i de facut dar nu cred ca incapatanarea iti aduce mai multe beneficii decat a sti unde sa apelezi pentru ajutor.

Mai bine mai devreme decat mai tarziu. Adica daca vrei sa fii punctual vino cu 5 minute mai repede.

Zi ca ei dar fa ca tine. Pe ideea cum spui tu da dup-aia mancam...consecventa.

Cand pleci in calatorie ia cu tine de 2 ori mai multi bani si de 2 ori mai putine haine decat crezi ca vei avea nevoie. Nu invers.

Niciodata nu e "prea multa bautura". Intotdeauna e "prea multa mancare". Testat de nenumarate ori. Te invata sa nu subestimezi capacitatea de betiveala a gastii in care te afli la un moment dat.

Esti mai castigat daca alergi dupa un autobuz decat dupa o femeie. In primul caz mai poti ajunge la timp, in cel de-al doilea esti deja intarziat.

Cel mai sanatos mod de a trece peste o femeie e sa gasesti alta. Numai ca e cam la fel de greu.

Asculta inainte de a vorbi. Citeste inainte sa scrii. E de bun-simt.

Banii n-aduc fericirea, dar iti cumpara suficienta bere ca sa nu-ti mai pese. Macar pentru cateva seri ca nu vrei sa ajungi alcoolic sau ceva de genu.

*cred ca voi updata pe parcurs..

Un comentariu:

  1. deci la partea cu hainele tin sa-ti spun ca te inseli groaznic :D cel putin io de obicei ma trezesc dupa 3 zile de calatorie ca nu mai am toale curate si tre sa incep sa spal din ele ... chestie pe care o urasc.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?