25 iunie 2010

Picaturi muzicale (Leapsa)

Leapsa de atmosfera venita de la Raka care ofera ocazia de a impartasi niste melodii din cutia mea muzicala. Ei bine prima piesa ce mi-a venit in minte cand s-a pus problema unui cantec de ploaie a fost nici mai mult nici mai putin decat November Rain de la Guns pe motiv ca unde mai gasesti o balada dinasta care sa-ti asigure 10 minute de imbratisare cu febletea din scoala generala.. Dar e cam veche si nu mai suntem copii (desi unii m-ar contrazice). Asa ca:

Prima sa fie Placebo - English Summer Rain. Foarte misto piesa, printre preferatele mele.. Concertul astora de la Sziget 2009 a fost epic!




Apoi un pic de Manu Chao - Rainin in Paradize




Si incheiem cu Alternosfera - Ploile nu vin



Trimitem ploaia la Ily si boghi

6 comentarii:

  1. Ba dar voi muzica in vest nu bagati? Ce s-a intamplat cu IPR...my godness...IPR...ce mi-e dor de un gig IPR...si mai deschid un Kronenbourg si mai bag Jaffa Cake...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce te-a facut sa crezi ca stiu despre ce vorbesti.. am vaga impresie ca te referi la Implant dar again de ce crezi ca 1: eu sunt hard-rocker si 2. AIA e adevarata muzica.

    Ps: ascult cu mai multa placere Blazzaj

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante melodii.
    Alte cantece de ploaie sunt si Cher - Rain; Cargo - Ploaia; Paula Seling - Ploaie in luna lui marte; Eurythmics - Here comes the rain agian.

    RăspundețiȘtergere
  4. muzica sferelor?!? un pic cam prea mult spus in "etichetarea" aceste picaturi muzicale. parerea mea

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?