11 iunie 2010

Atentie, epidemie de microbism

Anunt important:

De astazi au inceput sa se manifeste primele semne ale unei epidemii de microbism foarte periculoasa, in special in randul barbatilor, ale carei efecte la prima vedere vor fi: 
-deconectarea de la realitatea inconjuratoare, in speta criza, 
-cresterea consumului de bere si bineinteles 
-riscul mai ridicat de infarct emotional la cardiaci. Persoanele de sex feminin sunt sfatuite sa nu caute remedii pentru aceasta boala intrucat nu va dura decat cel mult o luna si trece de la sine. In cel mai bun caz sa isi tina barbatul (sot, iubit, jumatate, frate, amic, coleg de camin etc) in carantina verbala si mereu bine hidratat. Iar daca din intamplare simt ca microbul le prinde si pe dansele sa nu-si faca griji, boala le va ridica la nivelul de intelegere al individului ce ragaie in sufragerie. Prietenii stiu de ce. Incepe CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL.

*fara doar si poate cel mai misogin articol al meu, dedicat cu precadere celor 65% cititori de sex feminin ai acestui blog. Va pupa Richie.

5 comentarii:

  1. :))...ar trebui sa dedici pentru unele dintre noi bere rece la frigider si meciuri fara intrerupere, ca mai suntem si care urmarim campionatul :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ok... si daca e femeia aia microbista si barbatul isi da ochii peste cap cand aude ca iar is meciuri? :))
    my case, unfortunately

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Richie,

    Am observat acest fenomen de care vorbeşti tu cu vârf şi îndesat ieri. O altă problemă care trebuie punctată este că, pe lângă aceşti dragi ai noştri de bărbaţi, au ieşit la terase şi toţi bădăranii de pe lume.

    Am încheiat transmisiunea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Richie, eu am o presimtire dar mi-e frica s-o verific ca cititorii adevarati ai blogului meu sunt barbati.

    Uite ce-ti propun: facem un blog impreuna, ceva gen, el si ea si o sa vezi cum in 3 zile acoperim toata audienta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt si fete microbiste.... destule :P

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?