31 mai 2010

Pendulum - Immersion

Ultimul album Pendulum e proaspat lansat si se gaseste probabil pe-un torrent din apropierea voastra. Recomand ascultarea lui in cel mai scurt timp, asta in ideea ca sunteti deja familiari ca sound-ul australienilor. Daca sunteti tributari dnb-ului pur sange probabil ca veti astepta un concert ca sa va convinga. Altfel, albumul nou e marfa de calitate, melanj dance-rock cu dnb melodios, suna binisor din punctul meu de vedere, contine 14 piese si un intro iar single-ul de debut, Watercolour e atat de comercial incat va vinde albumu si la mase care n-au treaba cu el. Il tolerez pentru ca deh, cand e live oamenii astia lovesc greu timpanele. In rest, totul e multumitor la prima auditie, mai trebe cateva zeci ca sa ma fidelizeze, dar e in mod clar e un disc de dantuiala foarte bun si surpriza placuta a fost dubstep-ul Set me on fire. La fel de surprinzatoare e colaborarea cu Liam Howlett de la Prodigy pentru Immunize. Soundul e usor identificabil cu marfa originalilor 'invaders'... I guess this means peace... Mai jos e clipul la Watercolour, destul de misto, in ton cu atmosfera nepamanteana impusa de album. Si da, e si pe guerila.

5 comentarii:

  1. Nu te stiam fan Pendulum, si nu stiam ca a iesit Immersion. Mi-ai inseninat seara :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ma stii de putin timp, eu ti-am dat de inteles la postarile tale cu dnb.. I-am vazut live de 2 ori, au venit si la TM, in 2006 cred, sau 2007, bine, formula incompleta, dj si mc verse nu ca acum cu band, chitari etc. Anu trecut insa au fost bestiali la sizgetfest..

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi si inchipui. Clipuri, mp3uri sunt cum sunt, da' concertu' e baza la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ce mod fain de a-mi incepe ziua, Pendulum, gen. Saru'man ca mi-ai dat ce asculta.
    In 2008 cand trebuia sa vina la Sziget si au facut accident pe drum m-am pus in fund in fata scenei si m-am smiorcait ca un copil. Bine ca am recuperat anul trecut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da stiu, a fost neplacut momentul ala in 2008 :). s-au revansat insa anu trecut.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?