29 mai 2010

8 comentarii:

  1. :)) încă un loc şi intri în top 300 blog mazărfacări. (copy-ul îmi aparţine, cred)

    RăspundețiȘtergere
  2. numaru ala de vizitatori/vizite pe saptamana ... numa' motiv de lauda nu e. cand te citesti tu si inca 2 amici se numeste ca esti bloggar? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: n-ai inteles nimic si la ora asta ma distreaza ingustimea mintii tale...

    RăspundețiȘtergere
  4. O adevarata cursa "umar la umar " :D ?

    RăspundețiȘtergere
  5. richie amice... trebuie sa fi mare prost sa iti treaca macar prin cap ca cineva nu s-a prins ca iti aratai cele doua bloguri ale tale "in lupta".

    in comentariul meu am trecut ceva mai departe de evidentele astea si mi-am spus o parere despre faptul ca nu te citeste nimeni si tu totusi te crezi blogar. ATATA TOT. pana sa mai iesi pe la blogmeet-uri si alte frectii...poate o sa incerci sa si ai un blog citit de mai multe persoane decat vecinii tai de bloc.

    bine pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. anonimule.. cum ziceam mai sus, n-ai inteles nimic. eu nu ma laudam absolut deloc cu traficul meu modest care e oricum departe de a-mi provoca insomnii ci doar ma amuzam pe seama pozitiei celor doua situri.
    Apoi cred ca eu am mai facut distinctia intre blogar si om cu blog dar pesemne nu ma citeai atunci. Nu vrei sa revenim la situatia aia in care tu habar n-aveai de mine si nici eu de tine? Bine, pa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu il citesc pe Richie si nu-s vecin cu el. SO THERE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ditto @Knox :)

    @Richie: baftosule, ti-ai capatat hateri :)) De unde-mi fac si io rost de vreo 3-4 asa, de samanta? ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?