25 mai 2010

Cum simt eu criza

Ochi injectati, pleoape obosite, mancarimi pe pielea fetei, nas infundat si curgator, samanta de scandal, temperament de june nefutut, probleme de concentrare, nerabdare, graba in orice treaba, tendinta de a profera obscenitati, pronuntarea respectivelor obscenitati, calm provizoriu, recapitularea momentelor esentiale ale vietii, identificarea unui pattern, primavara e o tarfa, orasul e un jegos ordinar si nespalat, aerul e vicios si viciat, buticarii sunt niste netrebnici care vand servetele ieftine intoxicate cu perlan, nari iritate, maneci mucoase, maini mucoase, buze mucoase, muci in stanga, muci in dreapta, peste tot vad numai muci, o sa ma inec in atatia muci, o sa-i inghit si-o sa-mi iasa pe ochi, o sa orbesc si o sa omor pe cineva accidental, din goana bicicletei, simplu, un om nevinovat care intamplator mi-a iesit in cale. Cine e de vina? Guvernul, ca a dus tara de rapa si farmaciile nu mai dau compensate sa-mi sting si eu criza asta de alergie. Fuck this shit!!!

5 comentarii:

  1. Nu iti trebe compensata pentru claritine. Care la mine functioneaza de minune. Are si bonus, face sete. Asa ca scapi si de stresul celor 2 litri pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ovidiu: multam.. eu foloseam Aerius da-s cam scumpe pt bugetul alocat medicamentelor ;)

    @Spotless mind: indeed

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vad criza cu vreo 4-5 joburi - si nu exagerez - din care nu castig cat castigam inainte de disponibilizare dintr-un singur loc... Si o duc asa de un an si jumatate, cam cu aceleasi simptome ca si tine.
    Plm.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Avamis" se spray-aza (asa se zice?) direct in nara. ~50 RON / ~120 puf-uri, la mine e singurul care a functionat. (Claritin? Aerius? Pistol cu apa!)

    Aaa... si primavara asta chiar e o tarfa! ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?