22 mai 2010

Bratara prieteniei


Am primit una si anul asta. De de la o tipa. Si anul trecut am primit una. Tot de la o tipa. Cred ca fetele sunt innebunite dupa ele. Unele sunt asa de pasionate incat si le fabrica singure. Cum e Liz. De la ea am primit ultima bratara. E din ata impletita. Sau innodata, nu stiu exact. E munca prieteni, nu joaca. A calatorit aproape 700 de km, tocmai de la Galati, ca sa-si gaseasca loc pe mana mea. Cadou bre, pentru ca-s baiat fin si bine-crescut, plin de politeturi si care apreciaza femeia la adevarata ei valoare. Nu-i asa Liz? De asta am primit-o, corect? Daca sunteti curiosi cercetati fabricuta ei, Lizknot. Hai pa ca-i sambata..

5 comentarii:

  1. O admir pe Liz pentru rabdarea pe care o are sa stea in weekend-uri jucandu-se cu atele colorate. Cat despre mana ta, arata bine, e noul tau "look" de primavara a prieteniei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uaaaai, ce mai impleteam si eu la bratari de-astea si ce-mi mai placea. Nici nu stiam ca inca se mai ocupa lumea cu asa ceva ca n-am prea vazut sa se mai poarte.
    Stiam sa fac si in V, si in romb si normal... hehe, ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iiiiiii... bratara mea pe mana lui richieee... Ce plin de politeturi esti si cum stii tu sa extragi fortat un compliment de la mine care oricum era pregatit pentru tine oricand... Si credeam ca ai sa fii mai incantat de semnul de carte si nu prea de bratara... te vedeam un pic prea serios sa porti bratara de ata. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. @Liz ai putea explica cum e facuta te rog?:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite, daca ai intrebari mai bine intri la manufactura ei: http://blogdelucrumanual.blogspot.com/
    Poate nu o sa vada comentariul asta.. e vechi articolul.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?