25 aprilie 2010

Îmi plac țâțele

Mă bucur că a venit primăvara. Pe bune că mă bucur. Cel mai tare însă mi se bucură ochii. Pentru că încep să fie răsfățați din ce în ce mai des cu sâni falnici de femei frumoase, tainic ascunși până deunăzi sub maldăre de haine groase. Da frate, îmi plac țâțele. Gata am zis-o. Am ieșit din dulap și mi-am expus latura 'animală'. Trebuia s-o fac că-mi stătea pe creier de ceva timp împiedicându-mă să mai scriu niște romantisme sau declarații siropoase pentru nopțile cu clar de luna ce urmează. Așa că: Salut, eu sunt Richie și-mi plac țâțele. Nu-mi pare rău (aș fi nebun să-mi pară) și-mi asum riscul ca d-rele serioase care citesc pe-aci să se șocheze. N-am ce face, sunt bărbat. Ergo, îmi plac țâțele. 
Sper să nu se creadă cumva că aș privi femeia ca pe-o bucată de carne. Doar sânii ei. Două grămăjoare de cărnița suculentă, doi pui vii ce parcă așteaptă să se nască din decolteul EI, împodobindu-i astfel personalitatea. Magnifique. Fără dânșii femeia, ideal de frumusețe, ar fi doar... un ideal. Cu ei mirajul e complet. De asta-mi plac. Însăși existența lor e un miracol. Nu trebuie decât să reflectăm din care parte a bărbatului a făcut dumnezeu sânii după ce i-a luat o coastă lui Adam. Exact, nu veți găsi la bărbat ceea ce căutați. Rezultă singura concluzie logică: anume că dacă sânul nu exista deja a trebuit inventat. Pe principiul atotputerniciei glasului divin care a zis: Să fie Țâța! și s-a făcut. Iar Creatoru fiind mulțumit a zis să fie două, doamne ajută! Așa că îmi plac țâțele prin simplul motiv că ăsta e rostul lor, să fie plăcute. Indiferent de formă sau dimensiune. Mici și plăpânde ori mari și dolofane. Discrete, obraznice sau jucăușe. Mere, pere sau gutui, pepeni tari ori portocale parfumate, toate sunt frumoase în ochii mei. Fie ele libere să zburde sub tricouri, nu fără pic de milă închise in sutien, doar sfârcurile atacând neabătut o țesătură ce le ține prizoniere.
 Așa că, fetelor, întotdeauna veți avea respectul meu, dar primăvara sânii voștri căpăta iubirea. Nu va mai dați ochii peste cap dacă din când în când vorbesc cu pieptul vostru. E semn de prețuire, nici vorba de jignire. E parte din voi, normal că merită atenția mea neostenită. Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere.

10 comentarii:

  1. Ce probleme ai tu la ora asta :P

    N-ai dreptate... rolul lor e in primul rand sa hraneasca... dar nici din greseala nu le-as nega sau diminua importanta estetica. Pana si eu ma uit dupa decolteuri :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nu ti-ai castigat titlul de "pervers notoriu". Vorbesti despre ţâţe, dar o faci intr-un mod comico-admirativ, ar fi imposibil sa se supere femeile care iti citesc blogul. Crede-ma, iubeai sanii inca din primele zile de viata, doar ca atunci nu te atragea estitica lor, atunci nu te-a condamnat nimeni pentru asta si nu vad de ce s-ar trezi cineva sa o faca tocmai acum. In plus de asta, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place .

    RăspundețiȘtergere
  3. You f***ing perv! :D
    +1 pentru țîțe, btw!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e cel mai tare articol al tau ..aplauze va rog :) recounsc si eu ma uit la male ass :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sa nu admiri ceva ce si lui D-zeu iar placea...acum sper sa nu fie considerata blasfemie comentariul meu .

    RăspundețiȘtergere
  6. Cosmin, am spus si eu asta mai sus si nu m-a acuzat nimeni de blasfemie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. [...]
    - Buuuunaaaaa, Richiiiiie!
    - Salut! Sunt Raka si - stiu - n-o sa va vina sa credeti, dar si mie-mi plac tatele!

    RăspundețiȘtergere
  8. hi, hi m-am distrat copios la articolul asta. Descopar un nou Richie, si-mi place :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru intelegerea si aprecierea voastra. Si eu m-am distrat copios scriindu-l.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?