01 aprilie 2010

De ce ne holbăm la ţâţe?

Noi, barbatii. Adica de ce noi (si aici nu ma refer doar la mine), atunci cand mergem flexat si gesticulat pe strazi, cu "dopuri" in urechi si eventual mestecand ciunga, ne mai oprim din cand in cand si cascam ochii la podoabele femeiesti ce trec pe langa noi. [Insert poza cu sani] Pai daca intrebi un barbat raspunsul lui va fi concis: E in natura noastra! Si chiar asa e.. Numai ca unele femei, probabil alea mai geloase si cu fluturasi nemuritori in burtica, ele nu-ntelege si deci cauta explicatii stiintifice! Excelent! Asta inseamna ca nu s-au dus toti savantii la Geneva sa ciocneasca "bile" in numele Domnului... numai barbatii savanti! O femeie, doamna, tanti doctor in stiinte pe nume Louann Brizendine a ramas acasa finalizand un studiu de maxima importanta pentru sufletele suratelor ei: De ce se uita barbatii dupa femei? (chiar si cu ele de mana).

Raspunsul ei: nu se pot abtine. Testosteronul e diabolic. Ne transforma in sclavi sexuali, in dependenti de punana, in inspectori avizi de frumuseti carnoase ce se plimba-n calea noastra cu fustite si tocuri de 10. Exact. Noi simtim nevoia permanenta sa cercetam piata, sa vedem ce mai e nou, poate cine stie ce chilipire pierdem. Suntem boemi si ne place sa traim viata cu tot ce aduce ea merituos. Niste snobi care admiram frumosul numai daca se intrevede sansa unei "posesii" imediate, un mod de a ne ridica deasupra celorlalti masculi strigand din ochi: uite ba ce-am prins io!!

Aceeasi doamna respectabila le sugereaza fetelor o solutie de compromis: faceti copii!! Cica s-a observat ca femeile insarcinate emana niste feromoni care inhiba productia de testosteron in barbatul lor cu 30% (demasculinizare naturala). In consecinta ei devin niste tati mai buni si mai atenti, de vreme ce sunt acum cababili sa-si dezlipeasca privirea de la sanii vecinelor. Trecand peste suspiciunea de misandrie care pe mine ma amuza teribil, ma gandesc ce-o sa se intample cand o generatie intreaga de fetite "dezghetate" si care acum experimenteaza fluturii la greu incep sa coaca niste gelozie si-i toarna nefericitului cu ochi alunecosi niste copchii? Si nici macar nu e pacaleala.

6 comentarii:

  1. O sa avem autostrazi!


    Sa explic cum functioneaza tatele in mecanismu macroeconomic:

    Pai prima data se ridica la loc sporu' de natalitate peste sporu' de mortalitate si se rupe procesu' de imbatranire demografica. Dupa ceva vreme, se reduc cheltuielile mastodontice cu contributiile sociale din bugetu' statului (ca o sa ramana pensionarii specie pe cale de disparitie), se creaza noi locuri de munca, se atrag investitii si capital extern.

    O sa putem apoi sa promovam in continuare imaginea Romaniei cu alta pereche de tate apetisante, inafara de cea a lu' tanti Udrea (care va cadea in sondaje). De preferinta o pereche mai buna, mai cinstita si daca se poate, si mai putin blonda.

    Dupa care din cauza fluxului de tineret turisti veniti din strainezia la "scufundari in scoica" la valoarea a doua alocatii de stat de-ale lor, o sa facem si infrastructura.

    Si asa om ajunge si noi s-avem autostrazi...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu in loc sa-mi trag un copil, mai bine merg la shopping pentru un makeover care include cel; putin doua perechi de pantofi [cu toc de minim 10cm] plus doua seturi de lenjerie intimia, printre altele...

    RăspundețiȘtergere
  3. quoting cosmo kramer: "i'm the assman" :)
    c.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate bune si frumoase, dar *eu* de ce mă holbez la ţâţe?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anda: Of, la mine e un vis să port pantofi cu tocul minim 10... Ar fi un coşmar să îi chiar port, că aş fi cât un cocostârc :))

    @Ily: Analizezi concurenţa :))

    Cât despre folositul copiilor pentru a "dresa" bărbatul... that's not a choice for me. I like manly men, cu riscul de a se uita şi după altele. În fond, eu una nu am complexe la capitolul ăsta :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @raka: chestia cu turismul sexual nu prea ma incanta :)) dar daca zici ca o sa avem autostrazi poate ca se merita.

    @anda: sper ca sunt mai multe fete ca tine ;)

    @Ily: si ca tine :)))

    @Deme: si cu tine faceti trei. Sa fie intr-un ceas bun..

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?