12 aprilie 2010

Cluj trip

De cate ori ma duc la Cluj ploua. Bine, n-am fost decat de 2 ori, dar oricum, ma intreb cate zile de soare au clujenii pe an.. ca de fiecare data cand am picat acolo era vreme inchisa si rece. Tre sa ma duc mai des sau sa-mi aleg ceva zile prin august, numai asa poate oi vedea si eu un soare clujean. In fine, aseara m-am intors de pe la Cluj, am dat o raita scurta sa vedem pe-acolo niste lume, sa schimbam doua vorbe, sa bem si ce se mai face in weekend.
Pe drum am oprit si-n Alba Iulia vreo ora, timp indeajuns cat sa dam mana si sa bem o bere cu Makavelis si Liviu si sa le starnim invidia un pic cu gasca noastra pestrita de calatori: Raka si Cristina - ardeleni, Ildiko - cu sange irish-ungurean si subsemnatu' io timisorean din nastere. Oameni faini totii da mai mult gazdele noastre ca nu ne-or lasat sa platim. Asta inseamna ca ii asteptam p-aci.

Pe la Cluj o fost fain ca ne-am dus in marele Irish Music Pub si m-am uitat la Marele Sendvis (vezi ca n-o incaput nici in poza) ca la Marele Zid Chinezesc intrebandu-ma de unde incepe si unde se termina? Mie imi era foame ce-i drept dar nici chiar sa bag ca pitonu' la ghiortz pentru tot restul lunii. Si nici Crisu nu m-a ajutat ca ea o mancat in stilul vrabie din propria farfurie. In Irish eu am fost al mai anonim, ca nu ma stia nimeni, si m-am concentrat deci pe ce stiu eu mai bine sa fac, anume ascultatul lumii. Si i-am ascultat pe Crivatu si pe Radu Ceuca si-am beut cu ei, apoi cu Billy si Radu am vizitat Cluju si l-am admirat de la inaltime pana ne-o intrebat garda de sanatate, scopul vizitei si profesie.. patzasti. Am gasit si-un loc misto de-i zice La Gazeta unde mi-o picurat drum'n'bass in vene laolalta cu niste ceai fierbinte de ma si vedeam bandu-mi cafeaua dimineata acolo si rupand internetii..

Singurul regret sunt de fapt doua: n-am stat suficient cat sa ajung sa vad Eu cand vreau sa fluier, fluier (la Cluj deja ruleaza) si n-am gasit la timp Q Caffe-ul unde am baut eu anul trecut cea mai buna ciocolata calda evar.. desi am trecut exact prin fata lui cand am plecat acasa. Ce sa zic, to be revisited...soon, poate la TIFF daca o vrea domnu'.

6 comentarii:

  1. Gazeta era mult mai faina cand era pe strada Clinicilor,iar filmu cu fluieratu' nu o fost cinestie-ce. cateva momente de tensiune si multe momente moarte. cireasa de pe tort: cei 3 malaci cu iq sub 80 care comentau si radeau la toate fazele.
    In rest, i fain la cluj :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Io zic sa mai mergem o data si weekendu' viitor. Promit sa mananc cu tine din imensitatea aia de sandwich si sa nu mai vorbesc in termeni tehnici 75% din timp. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioi, tu, Cristina, da' tu în ce termeni tehnici vorbeşti, măi, fată? PR-istici? Nţ, nţ. Să n-ai grijă de Richie şi să-l mai şi furi de la Schimb de cărţi...Păi se poate aşa ceva?

    În rest, Richie, sunt sigură că la Cluj bate şi soarele...numa că încă nu şi când eşti tu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu când vreau să fluier,fluier rulează și în Tm deja , începând de astăzi. La Cinema Timiș. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga nu dezinforma lumea :p. Filmul ruleaza la Studio ca doar mi-am luat belete acu o ora :))

    Ps: am impresia ca tu nu ne citesti Marele Ecran.. cum vrei, dar sa stii ca tu ai de pierdut ;)

    http://marele-ecran.blogspot.com/2010/04/eu-cand-vreau.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Uff, my bad. E săptămâna când o dau în bară cu orice. Rectific, este la Studio.
    Vizionare plăcută !

    Și o să mă apuc să citesc și Marele Ecan . Promit :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?