28 aprilie 2010

Calatorie spre centrul... femeii

Daca n-as sti mai bine as crede ca orgasmul feminin e atat de rar incat de fiecare data cand se petrece un barbat boteaza zona recunoscator. Pana acum aveam Punctu G si Punctu A, si eram destul de ocupati cautandu-le, acum se pare ca unul mai curios a cotrobait mai adanc atent si a gasit punctul U. Pai ce se-ntampla doctore? In ritmul asta ne apropiem tot mai tare de "Comoara din Insula"... Avem nevoie de-un picior de lemn si-un papagal in dormitor? Sa stim o treaba...


Ps.. observ un trend pervers. Cuvant din 5 litere: G A U _ _ .Ghicitorul ultimelor doua puncte primeste un pasaport spre Rai, vorba lui Pacino.

7 comentarii:

  1. Ultimele doua litere sunt identice, reiesind G A U S S. O fi de la clopotele care se-aud in mintea dansei in momentul in care ajunge sa fie suficient de scormonita incat - citez - "[....] UUUUuuuuuuuu!" =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe buna dreptate te revolti. Si pentru noi este frustranta permanenta cautare. Intri-n joc cu niste asteptari si nu-s atinse...Pai nu-i ok asa. Mai bine era de nu-l descopeream...nu stiam o treaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. si io as fi zis gauss. dar cum se intampla de obicei, cineva mi-a luat-o inainte. suntem toti un fel de gauss. pacat ca la unii clopotu suna in gol

    RăspundețiȘtergere
  4. I'm in doubt...de fapt, mie imi place cealalta vorba a lui Pacino, "when in doubt: fuck"

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu zic ca urmeaza "D" si "I". Si astfel ajungem la femeia construita dupa un bizar plan arhitectural

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ihrielle: si deci avem o noua catedrala a lui Gaudi.
    @Marilyn: Pacino avea un fel de a se descurca cu femeile.. nu cred ca o facea stiintific.
    @boss: gol sau spart.. cu ecoul damblagit de vremuri.
    @Lexi: se zice ca placerea consta in cautare.. deci cautam in continuare.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?