17 aprilie 2010

Azi, pe Bega


Mare si placuta surpriza astazi cand am vazut o prima ambarcatiune de agrement pe Bega. Dupa cate scrie pe ea, se inchiriaza, asa ca poate nu mai e mult pana o sa vedem tot felul de barcute dinastea la plimbare. Mai ales ca decolmatarea raului in perimetrul timisorean e pe sfarsite (zic astia de la Ape). Mai ramane sa se tina si primaria de cuvant si sa faca ce-au promis:
"Primaria Timisoara a anuntat, recent, ca dupa finalizarea lucrarii de curatare a canalului Bega, va achizitiona doua vaporase care sa asigure transportul pe canal. De-a lungul malurilor vor fi amenajate piste pentru biciclete, alei de promenada si vor fi instalate corpuri de iluminat de cea mai buna calitate."(sursa)

7 comentarii:

  1. Ahaaa... eu i-am vazut cand o aduceau cu masina, dar n-am stiut ca vor sa puna barcuta pe Bega :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marele regret al copilariei mele este ca nu am fost cu vaporasul pe Bega. Se pare ca imi voi trai visul copilariei acuma la 26 de ani. Sau poate si mai incolo :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine ca ai pus-o aici! eu abia duminica am vazut-o, dar n-aveam pozarul la mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. iti dai seama ce dragut ar fi sa se faca si in Bucuresti pe Splai asa ceva...sa vezi atunci drifturi cu barcuta printre peturi,masini si ciorapi murdari :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-o vereme mai gaseai si pe la noi cate-o batranica plutitoare.. Nici nu vrei sa stii ce-or scos astia din albie (arme, frigidere si caroserii)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?