25 aprilie 2010

Am pedalat organizat si in 2010

Sambata dimineata, pe o vreme urata si ploioasa, peste 500 de biciclisti am pedalat in mod organizat vreo 8 km prin Timisoara. Unii zic ca am fost chiar mai multi, intrucat s-au impartit 500 de tricouri si numere noi de catre organizatorii Verde pentru Biciclete. Iar eu n-am luat ca aveam deja, deci concluzionez ca am fost mult mai multi. Fapt surprinzator pentru ca vremea era deprimanta de-a dreptul, mai ca nu-ti venea sa iesi din casa sambata la ora de odihna, gen 10-11. Si totusi...

Cred ca putem considera treaba asta inca o mica victorie.. Ar trebui sa vedeti ce fete fac cei ce vin in Timisoara cand aud ca tocmai ne-am plimbat 500 de biciclisti prin oras, blocand circulatia, tragand semnalul de alarma ca suntem multi si ne cam sufocam in trafic. La "Pedalarea de primavara" a venit si Florin Chilian, ceea ce-i bine, ca e nevoie de figuri publice in primele randuri. Pentru PR, zic. Oricum cel mai bun PR il dau copiii care prin prezenta lor ne fac sa zambim si care-s cel mai bun exemplu pentru placerea ce ti-o da pedalatul. O chestie care mi s-a parut foarte tare a fost donarea de biciclete angajatilor de catre firmele lor. Proiectul "Angajatori pe 2 roti" a facut primele "victime", 200 de angajati Bega Grup primit bitze noi. How cool is that?! Startul a fost dat cum era si normal de cel din spatele Fundatiei Bega, Emil Cristescu, dar sper ca gestul va fi replicat.. Cat de frumos ar fi ca si Continental, Flextronics, Alcatel, AEM sa scoata niste bani pt sanatatea angajatilor.O galerie de poze interesante gasiti aici.

sursa foto

4 comentarii:

  1. bravo, Timişoara! mereu cu un tur de bicicletă înainte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noroc cu Emil Cristescu caruia ii pasa aaaataaaaaaaaat de muuuuuuuuuuuult de sanatatea angajatilor lui si timisorenilor.. NOT!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos. V-am văzut și eu sâmbătă, numai ce ieșisem de la examen și am văzut alaiul de biciclete. Frumos. Verde pentru biciclete !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte misto! Asta e unul din lucrurile pentru care m-as muta in Timisoara in secunda doi.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?