12 martie 2010

Twiterist, caut job

Deci sincer de cand am luat microbul asta stam cu totii lipiti de laptopuri si ne impartasim trairile minuscule de la fiecare 5 secunde. Ba chiar incercam sa fim si vigilenti la ce spun cei pe care-i urmarim ca nu cumva sa pierdem vreun ras mai copios sau vreo ideea de afacere ori cine stie ce stire senzationala. Ok, nimic rau in asta, dar e o grozava pierdere de timp!! Si cand zic pierdere ma refer la faptul ca te consuma nu ca ar fi inutila. Evident ca cei care n-au alta treaba mai buna de facut nu resimt asa dur lipsa acuta de timp si distragerea la care se expun click-uind bulina albastra a echofonului sa vada ce mai e nou, gen, dar daca esti un afacerist mega ocupat, cu proiecte, deadline-uri, meeting-uri, pitching-uri, brainstorming-uri si alte g-uri dinastea capitaliste nu vei avea timp de twitter! Asa ca: EU SUNT SOLUTIA!

Angajeaza-ma pe program fix, gen slujba de birou 9-17, ca sa stau pe contul tau de twitter si sa-ti culeg cele mai importante twitturi dintr-o zi de lucru. La fiecare ora as putea sa-ti trimit o compilatie din cele mai importante lolz-uri, stiri, RT-uri sau ţâţe NSFW pe care probabil ai fi vrut sa le vezi dar nu puteai ca erai in sedinta. In felul asta iti poti face treaba fara sa-ti risti pretiosul tau timp ca sa ramai fixat cu ochii intr-un ghem de blana ce exclama awwww!! Lasa-ma pe mine sa caut in "gunoi" si sa-ti gasesc cele mai frumoase si suculente twitturi dintr-o zi de munca. As putea fi un ... twitterwall!! Ia-ma acum... cat inca nu-s satul de el. Fac toti banii de care poti sa te lipsesti!


inspirat de @OviSirb

4 comentarii:

  1. dar nu ai scris ce e mai important... pretul pe ora cerut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeule, chiar că "microb"!!!
    E peste tot!!! M-am săturat. :(

    Cel puţin, de când am văzut reportajul cu tipul care stătea pe twităr în timpul ceremoniei de căsătorie, mi s-a luat...!!! Bleah, yak, brrr!!!

    Cred că ai prins ideea :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Twitterul poate fi o importanta sursa de venit daca este folosit cum trebuie..Cunosc cateva persoane care si-au marit substantial veniturile folosind twitter si stand aproape de clienti.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?