09 martie 2010

Trei ani

V-am mai spus eu despre inceputurile acestui blog, cum intr-o duminica de 9 martie, prin 2007, frustrat si plictisit deopotriva, am hotarat ca respectiva zi imi apartine mie si deci am scris intaiul articol online: un text nesigur si naiv, fara vreun subiect anume, un "hello world" care incerca sa fie amuzant si in acelasi timp sa-mi justifice miscarea. Acum, dupa trei ani, nu mi se mai pare asa o coincidenta ca imediat dupa ziua femeii eu sa-mi aniversez blogul, mai ales dupa ce mi-am facut retrospectiva articolelor din ultimul an unde, ce-i drept, ele-le ocupa destul de mult loc.

Trei ani. E ceva, dar nu ma mir. Odata ce-am trecut de primul an si am luat microbul am stiu ca treaba asta o sa tina cat vreau eu sa tina. Asa ca ma asteptam sa ajung aici la fel cum ma astept sa fiu tot aici si peste 5 ani. Asta in ideea ca nu se duce naibii lumea asta.. sau nu voi face vreun salt tehnologic spectacular.

Din ciclul "daca doriti sa recititi" v-as recomanda:
Cu alte cuvinte inca un an de Richie's Day intr-o retrospectiva de cateva posturi, mai mult sau mai putin reusite, mai mult sau mai putin personale. Imi atragea atentia cineva asupra faptului ca ma "dezgolesc" destul de mult pe blog si cred ca are dreptate. Adevarul e ca scriu deja de atata timp aici incat ma simt tot mai confortabil si nu mai am tracul ala specific de "amator". Cred ca acest asa-zis curaj a venit chiar de la cititorii de care probabil altii se jeneaza, incurajarile lor transmise prin comentarii sau pe alte cai m-au calauzit de multe ori in locuri ascunse ale mintii mele, asupra unor chestiuni pe care nu obisnuiam sa le dezvolt. Ideea e ca nu mai ma tem sa dau cate un strat din propria personalitate la o parte pentru a vedea ce e dedesubt si nici nu cred ca voi fi in pericol vreodata sa fiu cunoscut "prea bine", pentru ca, nici macar eu nu ma cunosc pe de-a-ntregul, asa fiinta complexa sunt!! Asa ca mai dati din cand in cand pe-aci ca nu se stie ce-mi va scapa printre degete in viitor. Ramenti sanatosi.

8 comentarii:

  1. si la mai mare, stimabile ... la fel si pt marele ecran

    RăspundețiȘtergere
  2. merita si "sexu urat" o o felicitare :D :imi place sa te citesc
    ai curaj sa nu te cenzurezi... asta te face richie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Congrats,Richie! Trei ani nu-s de-ici de-colo. Sa te citim sanatosi si peste vreo 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. No, felicitari si la cat mai multi sau, mai bine zis, cati iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc tuturor. Merem inainte spre telul final: locul intai in zaBlist :))

    RăspundețiȘtergere
  6. oooo, misto de tot post. clar, o sa-mi iau cateva ore libere sa recitesc tot! :D

    la mai mare, zic

    RăspundețiȘtergere
  7. La mai mare si imbatare placuta!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?