15 martie 2010

Roblogfest 2010

Am dat si eu intr-un final niste voturi la aceasta "mare" competitie blogosferica, Roblogfest editia 2010, si trebuie sa recunosc ca mi-a fost destl de greu sa aleg intrucat cei pe care-i stiu si citesc nu prea participa.. Ca sa vedeti relevanta.. Dar totusi, pentru posteritate, am ales urmatoarele bloguri:

  • cel mai tare Blog Colectiv am considerat ca merita sa fie Cititor SF. De ce? Pentru ca despre carti o data si despre SF a doua oara... Simplu.. Si-s niste oameni bine informati pe-acolo.
  • cel mai bun Blog de minori (sub 18 ani) habar n-am cine ar trebui sa fie ca nu cunosc nici un candidat. Deci pas.
  • la Blog de Muzica am zis ca eu cum nu citesc bloguri despre muzica mai bine dau votul unuia despre concerte ca la alea ma duc si vreau sa fiu informat corect. Deci iConcert sa fie.
  • Blog Culinar am zis si eu ca toti timisorenii care au gustat mancarea lui Adi Hadean.
  • Blog de Filme nu m-am putut abtine sa nu-mi incurajez proiectul. Am votat Marele Ecran pentru simplul fapt ca altcineva l-a inscris in competitie, deci intr-un fel asta e votul acelei persoane.
  • la Blog de Sport mi-a placut cum arata Derdelus.ro
  • la Blog de Travel recomand Plecat de acasa
  • Blog de Fashion nu citesc, nu cunosc.
  • iar Cel mai popular blog am zis sa fie Makavelis, a carui popularitate a urcat vertiginos in ultimul an.

4 comentarii:

  1. multumim! si multumesc ca mi-ai amintit sa scriu de rbf :D

    RăspundețiȘtergere
  2. bă richie ..mie treaba asta cu Ro sloBLOG(z) fest mi se pare o lăbăreală reciprocă. Un fel de eu te votez pe tine, tu mă votezi pe mine. Un top pentru a ajuta creșterea ePenisului unor nulități din viața reală.

    Cu toate astea, aveam totuși ceva mișto de votat (nu știu dacă sunt nominalizați). Ceva foarte underground și adevărat. Voiam să te votez și pe tine, nu neapărat pentru scriitura excepțională, ci mai mult pentru constanță, dar când am văzut că trebuie să-mi fac cont, mi-a tăiat "complect" elanul patriotic. Deci deși îl meriți, datorită lenei mele de proporții epice, ai un vot în minus.

    P.S. Jur că dacă nu citeam de la tine acum, habar nu aveam că există asemenea festival... Am intrat pe saitul lor și văd că acolo e mare strofocare... Foarte interesant! (NOT!)

    RăspundețiȘtergere
  3. @richie: ce fani lenesi ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi te descopar tiziu, iti multumesc pentru mentionare(indexare sau recomandare).
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?