06 martie 2010

O gura de oxigen

Saptamana asta a fost cam fucked up asa ca astept ziua de duminica ca pe o gura de oxigen, lucru ce nu l-am mai facut de multa vreme. Incepand cu vremea care nu vrea nicicum sa devina mai calda si mai buna ca sa pot opri naibii centrala si sa termin odata cu facturile astronomice la gaz care ma ruineaza si pe mine si pe tata-miu. Trecand apoi la job, miercuri a fost o zi mult mai lunga decat de obicei si care s-a incheiat cum nu se putea mai dezastruos cu inca un tepar rupand usa de la intrare si disparand fara sa-si achite cazarea si mancarea!! Cat tupeu nerusinat pe unii, sa te priveasca in ochi, sa-ti zica ca se intoarce cu datele firmei pt factura si s-o intinda.
Tot miercuri mi s-a imbolnavit cainele. Subit si fara explicatie, dulaul meu Argo nu s-a mai ridicat de jos, iar cand a facut-o nu se putea tine pe picioare si cadea inapoi. Cred ca l-au ajuns batranetile, zece ani cainesti e multa vreme. Totusi medicul zice ca a facut ceva compresie pe nervul sciatic si acum ia injectii... Realizez din plin ca probabil in curand voi avea o versiune proprie si personala a lui Marley & Me.. In rest, UPC-ul m-a pocnit cu o factura de-a dreptul nesimtita.. pe care evident ca n-am platit-o pentru ca astept explicatii, RCA-ul imi expira in cateva zile, oh the joy of paying taxes.. si tot primesc apeluri de la creditorii fostei proprietare a numarului meu de telefon, domnisoare dragute care ma anunta sa-mi platesc ratele.

Prin urmare astept duminica asta pentru chestiile ce le am de facut in ea: mersul la film cu blogarii amatori de Marele Ecran, a nustiucata editie a Schimbului de Carti si noaptea decernarii Oscarurilor care va prilejui aflarea castigatorului concursului de intuitie cinefila. So I got stuff to do on sunday.

Un comentariu:

Comentezi?