19 martie 2010

METROREX se deschide biciclistilor

Dragi bucuresteni, avand in vedere ca am de gand sa vin pe la Bucuresti anu asta, faceti bine si va exprimati punctul de vedere in favoarea accesului bicicletei in metroul vostru misto. Ca nu de alta, dar as vrea sa-mi car si bitza cu mine pe-acolo imediat ce-i conving pe cfr-isti sa ma lase cu dansa si pe tren!
Ia uitati comunicat:


Din dorinţa de a se adapta cerinţelor clienţilor fideli ai călătoriei cu metroul, şi care utilizează sau nu şi bicicleta în deplasările cu metroul, Administraţia Metrorex lansează o dezbatere publică ... ...pentru a determina părerea călătorilor pentru două idei: 
Daca este considerată utilă amplasarea în zona staţiilor de metrou a unor suporturi pentru parcarea bicicletelor pe durata utilizării metroului şi care sunt aceste staţii în opinia utilizatorilor. 
Dacă există utilizatori ai metroului care în zilele de sfârşit de săptămână doresc să poată transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou pentru a se deplasa spre diverse locuri de agreement.
Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010.Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010.

METROREX

2 comentarii:

  1. Ce dragut din partea lor....au constatat si ei ca au cam mult profit si au zis sa scape repede de bani sa nu bata la ochi!

    Pana una alta proiectul mi se pare super ok. Daca ar fi dupa mine as face un vagon numai pentru biciclisti (ar fi ultimul) cu suporti speciali pentru biciclete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda...deci ideile suna foarte bine, dar sunt cam greu de pus in practica, dupa parerea mea:
    1. Zona statiilor de metrou, fiind unde mai exact: la suprafata sau efectiv in statie? la suprafata, in general sunt multe intersectii si nu prea ai unde sa arunci un ac, iar in subteran din nou nu prea cred ca e spatiu suficient, mai ales la orele de varf cand e super aglomerat.
    2. Pai daca tot vrei sa mergi in Herastrau cu bicicleta...de ce mai iei metroul?oricum o sa iti auzi muuulte vorbe asa de "dulce" daca intri cu bicicleta in metrou, chiar daca va fi legal, sa spun asa. Si daca mai face ratb-ul inca o greva :)) prepare for the worst.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?