08 martie 2010

Draga mea Femeie

Trebuie sa-ti spun ceva. Stii de ce te fixam mai devreme cu privirea? Pentru ca te gasesc fascinanta. Pentru ca imi bucuri ochii. Stii cum tot spui tu ca nu esti fotogenica si eu te contrazic? Ei bine putem ajunge la un compromis daca vrei, esti ochiogenica! Adica placuta privirii mele, cel putin. De asta te fixam aseara cu privirea, uneori mi se intampla sa nu ma pot abtine si sa raman captiv in fata frumusetii si gingasiei chipului tau. Adevarul e ca imi placi... Mi-ai placut din prima clipa, atunci cand te-am vazut, nu a fost ca-n filme, o involburare a sangelui ... a fost mai mult o constatare a ochilor mei gen "fii atent ce draguta e tipa aia! Ar trebui sa vorbesti cu ea!" Si asta am facut.. si am incercat sa o iau cat mai incet posibil..mergand pe cioburile fostelor experiente, incercand sa nu grabesc curgerea lucrurilor prin actiuni nesabuite.. care sa ma puna intr-o pozitie de om "dezbracat" sau disperat. Astfel ca, daca am parut calculat in miscari sa stii ca n-am calculat nimic..am fost doar rabdator..am acordat timp cat mai mult sentimentelor sa devina clare..firilor sa se cunoasca...sa se placa. Intr-un fel, pot spune ca am gustat "relatia" noastra strop cu strop, ca dintr-un pahar cu vin rar, dandu-i timp sa se aseze, sa-si desfaca buchetul si eventual sa ne ameteasca.. Din acest motiv probabil ca nu m-am aruncat asupra buzelor tale pana azi, nu eram ezitant, doar ca vroiam sa le savurez dulceata la momentul potrivit...si vroiam ca si tu sa stii ca e momentul potrivit. Adica in momentul in care m-as fi aplecat spre tine sa fiu intampinat la jumatatea drumului, intelegi? Asa ca, te intreb acum direct, poti face fata? Poti sa primesti ceea ce vreau eu sa ofer? Pentru ca nu vin cu jumatati de masura, cand vin vin asa cum ma vezi... Vreau sa apuc paharul si sa-l dau peste cap si apoi sa mai imi torn unul caci sticla mea e fara fund.. Deci te intreb acum: vrei sa te imbeti cu mine? Sa traim clipa si sa tragem de ea cat putem de mult? Nu-ti cer promisiuni de viitor, nu ai ce garantii sa imi oferi, tot ce caut e raspunsul favorabil care sa-mi justifice aceasta asteptare. Dar te avertizez: chiar daca esti nesigura si vrei timp de gandire, sau nici n-ai nevoie si refuzi stanjenita aceasta declaratie a mea, eu de aici nu voi pleca fara acel sarut pe care il astept de la-nceput. Am spus!

7 comentarii:

  1. hummm, eu nu pricep cu se poate asta, am mai zis eu ca esti varianta mea masculina si s-a mai discutat subiectul, dar tot mi se pare mega bizar sa ne stim mai mult din vedere si sa-mi rezoneze in minte o mare parte din ce spui aici.Pot doar sa sper ca mai sunt barbati ca tine, stiu, suna bombastic si a cliseu, dar mereu asta am sperat.
    Ma bucur ca scrii despre toate astea asa cum le simti, teoretic un barbat se simte expus in astfel de situatii si nu indrazneste.
    Spor.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci....imi place cum vorbesti despre femeie....adica cele despre care scrii. O ridici la rang mai inalt decat o vezi de fapt

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. mmmm....ce dulce o sa fie sarutul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @unknowname: teoretic chiar sunt expus. dar ma consolez cu gandul ca e doar una din laturi si nu are ce rau sa-mi aduca..

    @anonim: incerc sa caut cele mai bune lucruri in ele iar cand nu le gasesc, imaginez.

    @Travel Frog: cu placere stimata dna.

    @Kimotoko: nu trebuia sa stergi :) multumesc oricum..

    @miri: numai fad sa nu fie, in rest poate avea orice gust..

    RăspundețiȘtergere
  6. "ferice de femeia care iti merita sau iti va merita dragostea, daca vei reusi sa o admiri si respecti precum 'dezvalui'!"
    o primavara frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?