23 martie 2010

Descopera Timisoara pe bicicleta

Incerc sa ma scutur de gandurile negre aduse de vestea trista din blogosfera locala ca sa reamintesc lumii ca venind intr-un sfarsit caldura e timpul sa scoatem bitzele la aer. Si cea mai potrivita ocazie e duminica in Concursul Descopera Timisoara.

“Descopera Timisoara” este o competitie organizata de Fundatia Bega in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete” si de catre Clubul Sportiv Gratzu, in cadrul Campionatului National de Sport ”Cupa Cetatilor”, editia a XVI-a. Competitie sportiva pe echipe pe biciclete, “Descopera Timisoara” este menita sa-i determine pe utilizatorii bicicletei sa isi cunoasca mai bine orasul in care locuiesc, sa faca miscare si sa foloseasca bicicleta in scop turistic, sportiv, recereational si ca mijloc de deplasare mai sanatos si mai curat.
Competitia se va desfasura in data de 28 martie 2010, pe parcursul a trei ore, de la 12 la 15. In prealabil, echipele se vor putea inscrie pe site-urile: www.pedaleaza. ro, www.cs.gratzu. ro si www.cupacetatilor. ro pana maine, 24 martie 2010.  Inscrieri vor avea loc si la fata locului, incepand cu ora 9:00, in Piata Unirii.

Asa ca, daca sunteti amatori de pedalat in gasca de 3, faceti-va echipa sa ne batem in cunostintele despre locurile din oras si capacitatea de orientare. Ideea de baza e ca fiecare echipa "are la dispozitie 3 ore de la start pentru a gasi si aduna cele 30 comori (puncte de control de pe harta) + punctele bonus. Pentru asta trebuie sa ajunga in format complet la punctul de verificare pentru a dobandi credite (1 punct de control marcat de echipa = 1 credit ( comoara) sau 2,3 credite in cazul BONUS-urilor."

Cronicarii de pe Marele Ecran, adica eu si Luci, si-au unit fortele cu debaterul de serviciu Radu si au format o echipa vrednica (Team OBwS) cu un obiectiv bine conturat: sa urcam pe podium! Mai ramane sa ne dezmortim un pic picioarele...ca sa fim in forma.

3 comentarii:

  1. Eu vă propun să faceţi nişte ture înainte şi să luaţi harta Timişoarei la puricat. Repede! Măcar harta partea cu harta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa am zis si eu. Dar vremea... dupa aia timpul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare! Felicitari timisorenilor care au organizat acest concurs! In sfarsit ceva diferit fata de "negreala" vazuta in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?