09 ianuarie 2010

Simt linistea ta in nelinistea mea

Cat de cuprinzatoare si multistratificata e expresia asta (©travka) ... atat de plina de sens si de sensuri...explicand dintr-o data starea ta si motivul starii tale si-n acelasi timp pozitia ta mentala vis-a-vis de motivului acelei stari. Fantastic. E ca si cand te-ar fute la cap un sef idiot cu o multime de cacaturi, dar asa cu zambetul pe buze, dandu-ti rapoarte, proiecte si alte porcarii cu deadline inclus si zicand cat de bun baiat esti tu, ca stai dupa program, iar tu fierbi ca un ibric uitat pe foc si nu gasesti ceva mai smart de zis decat: simt linistea ta in nelinistea mea (futu-te-n gura sa te fut), bine, fara partea vulgara care te-ar pune liber pe drumul catre izbavire. Oricum, nedumerirea de pe chipul sau: priceless.

Identica situatia in care dai nas in nas cu o gagica pe care ai iubit-o, ai urat-o si apoi ai iubiturat-o simultan - pentru o vreme - ca in final sa zici gata! iubirea mea e o conserva expirata, astazi am golit dulapul si imediat s-o vezi cu un oarecare inlocuitor, fixand momente kodak. Si apoi sa realizezi ca dintr-o data conserva si-a reinoit eticheta si-un vierme fioros iti macina prin intestine cautand scaparea...iar cand ea surprinsa da cu ochii de masca afisata de tine, iti zambeste si te intreaba de dupa masca ei "cum te mai simti", ii raspunzi emfatic si nedeslusit: simt linistea ta in nelinistea mea, (iubito...). Da, mediteaza la asta la noapte cand te-o saruta tampitul...ca eu voi adormi zambind.

In fine, o poti experimenta si la primarie, fata-n fata cu constipata de la ghiseu care te-o pus sa alergi pe 14 usi si trei etaje cu timbre si formulare si alte cacaturi ce-ti trebuie tie, cersetor venit in vizita la administratie, atunci cand, gafaind de nervi si pregatit de un bigbang local inhati ultima hartie stampilata si-i strigi indolentei: Vaco! Simt linistea ta in nelinistea mea -te-n p**a mea de-aici!! Racoritor din cale-afara...

Sau te oprestea politaiu ca-i fortat galbenu? Cacat. Era si-un pieton pe zebra? Unde naiba? Nu l-ai vazut ca aveai si o bere mica la bord? Naspa... D-le politist, simt linistea d-voastra in nelinistea mea... Ce ziceti de asta? Iar el sa-ti raspunda: Tinere, zambetul tau nu e ca zambetul meu...



Travka - Zambetul tau

7 comentarii:

  1. eu cred ca iubirea nu trece niciodata. celelalte sunt doar niste stari [sa zicem] asemanatoare

    RăspundețiȘtergere
  2. fara prea mare sens dar...
    "stau aici intr-o luntre, poate mor inecat.. ce noapte, ce zi.."
    aminteste-mi sa-ti dau 2 link-uri cu 2 moduri de a vedea aceeasi secunda :)

    RăspundețiȘtergere
  3. aia care o faci la primarie este priceless!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai apare si pe la spital, medic de familie, facultate, judecatorie etc. Dar presimt o imbunatatire a serviciilor bazata pe disponibilizari. Cu alte cuvinte, hai sa ne purtam fain cu oamenii ce vin la noi ca sa nu primim reclamatii.

    RăspundețiȘtergere
  5. @movieaddicted: Iubirea nu se vindeca ce-i drept dar iubirile se mai si uita ;) trust me.

    @Erato Seanna: sensul a fost priceput cum trebuie. "Am luat un pistol si cu el am tras in voi! Ce crima, ce pacat" :))

    @dosarelepix: thanx
    @Todo: sa fie cum zici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Libidinosul din mine salută folosirea primului "fute" de acest blog de vreo 8 luni de când te citesc. Poate mi-au mai scăpat un articol sau două (bine hai recunosc sunt mai multe) dar ştiam că ai o scriitură "curată". Deci eşti uman până la urmă, nu eşti reptilian perfect... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca scriitura - absolut genial! (Sa-i dam cezarului ce-i al cezarului...)
    Ca sa fii in pielea celor despre care vorbesti - mai greu... :-)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?