31 ianuarie 2010

Campion de Tekken 3

Asta sunt. In urma victoriei rasunatoare de aseara din cadrul concursului de lupte libere cu consola organizat de baietii din Garaj Pink Freud, in care am dat cu competitia de toti peretii si le-am facut K.O. avatarii alesi in Tekken 3. Si da, chiar daca pe chipul meu nu se vedea decat calmul, am gustat fiecare bataie data sau luata. Jocul asta e tare distractiv. Imi amintesc ca il jucam prin Gulliver in timpul facultatii, adica acu vreo 8-10 ani cu cativa buni prieteni pierdeam ore intregi acolo la cafteala. De-atunci n-am mai avut ocazia sa-l joc, decat acum dupa revel, la fratii Sirbi acasa pe un PS care mi-a reamintit cat de fun e Tekken-ul. Asa ca atunci cand am auzit ca se pune de concurs m-am bagat si eu. Am fost 16 concurenti, intre care si 4 fete (trebe mentionat), si ne-am jucat pe sistemul optimi-sferturi-semifinale-finala, in fiecare din ele fiind nevoie de 3/5 meciuri castigate. Parcursul meu ireprosabil a inceput cu Raka (care s-a ambitionat sa joace cu o muiere), a continuat cu Ovi Sirb (cu care am avut una din cele mai faine partide, cred ca i-am dat un Perfect) apoi semifinala cu Raul de la bar si finala foarte disputata "verbal" cu Blogu, care si-a aruncat armele psihologice in lupta incercand sa-mi distruga concentrarea!! Nu i-a mers prea usor, caci Hworang al meu i-a dat numai palme cu piciorul la Edy capoeira al sau de s-a plictisit si a trebuit sa-l schimb cu Law. Premiul pus la bataie mi-a revenit si astfel sticla de Jack a fost desfacuta si beuta pe jumate in cinstea campionului (sper :D). Multumirile merg inspre Garaj indeosebi pentru organizarea de exceptie  si apoi fetelor pentru ca nu mi-au dat ocazia sa le intalnesc in vreo batalie..probabil asa sentimental cum ma stiu le-as fi lasat sa castige fara sa vreau.

6 comentarii:

  1. BV BV :D. Las ca data viitoare poate ajung sa joc si eu cu tine, asta daca nu vin iar de la urgente cu intarziere si obosita :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Good job! :D
    Dar tre' sa recunosc ca ma depaseste pasiunea pentru jocuri pe calculator. N-am mai jucat nimic de cativa ani:D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe mi-ai amintit de vremurile in care jucam Mortal Combat cu niste prieteni de am zdrobit tastatura de la tot felul de combinatii. N-am stiut ca esti o forta la jocuri din astea >:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarumanutele fetelor!

    @Sirg: pai am ceva noroc la jocuri in ultima vreme..ramane sa cautam un Mortal Kombat misto:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea mai tin minte combinatiile, dar in vremurile acelea eram bun spre foarte bun, stiam chiar si combinatii pentru fatality :)

    Mie imi placea sa joc cu Raiden si Subzero, apoi in MK3 cu chinezul si Cyrax (un cyborg) care avea o plasa verde. Tin minte cum ii stresam pe toti cu plasa aia.

    RăspundețiȘtergere
  6. maaaaama de cand n-am mai jucat tekken sau mortal kombat...nu-mi aduc aminte! Anyway felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?