31 decembrie 2009

Rezolutii? Ok, rezolutii..

Imi doresc sa nu fi mers la acel concert, sa nu fi iesit deloc din casa in seara aia, sa nu fi vorbit deloc asa cum am facut-o si sa-mi fi ignorat complet pornirile launtrice.

Sa nu fi mers la acea petrecere, sa nu te fi lasat sa ma saruti in felul ala, sa nu fi plecat impreuna acasa si sa nu-mi fi uitat ceasul la tine...

Si nici sa fi cumparat vinul ala bun pe care l-am tinut doua saptamani asteptand momentul potrivit ca sa-l putem bea impreuna. Trebuia sa-l fi baut singur...

Rezolutii? Da, nu trebuia sa fi plecat din tara atunci cand ceva era pe cale sa se intample..sau macar daca tot am plecat ce dracu m-am mai intors..

Sa nu te fi facut sa plangi sau daca tot plangeai sa nu te fi consolat deloc..

Sa nu te fi chemat la teatru, film sau alta pierdere de vreme mai stilata.

Sa nu fi utilizat mail, blog sau telefon si sa fi ramas total inabordabil..

Sa nu fi fost tot eu acela care face intotdeauna primul pas...gresit. Sa nu fi fost nici tu, nici voi  sau oricare din ele atat de sigure pe ce ganditi, simtiti sau credeti si nici eu atat de simplu de convins ca nu vorbiti prostii.

Sa nu fi fost nici "calatorul" care sunt acum, gata sa lase balta orice activitate si sa sara in primul tren spre libertate..

Sa nu fi avut vreun ban mai mult de-o singura cafea... plus bacsis. Sa nu fi avut o slabiciune pentru chelnerite...

Da. Sa nu fi simtit de fiecare data mila si dragoste frateasca pentru toate inimile frante ale sexului opus. Sa nu fi dat sfaturi cand nu-s in stare nici eu sa mi le urmez singur...

Si sa nu-mi fi facut atatea scenarii fanteziste a caror implinire s-o astept ca un masochist de mana a treia...oh da. Asta rezolutie pentru trecut.

Privind inapoi in lumina timpului prezent si sub imperiul unei stari caracterizate drept "moment cathartic" as sterge multe lucruri cu buretele uitarii. Dar nu pot, ca mi-or placut, si-n felul lor atunci, pentru o clipa, au fost chestii unice...Pentru viitor? Oh God, give me your worse...and fuck off..

9 comentarii:

  1. Şi cât mă bucur că mi-am deschis reader-ul prăfuit la 6 dimineaţa.. uitasem ce frumos scrii :) Şi mi-a venit în minte o chestie pe care mi-a spus-o Cristi după ce l-a auzit prima dată pe Ovi cântând:"Nu vrei să-l adoptăm?" :) Ăsta e sentimentul pe care îl am şi eu când te citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...sa nu fi fost acolo unde am.. unde ai fost... (betia s-a dus) ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. @Corina si Cartitoiu: u have to share :)

    @Erato: s-a dus ce-i drept.

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulţi ani, cu rezoluţii optime!

    RăspundețiȘtergere
  5. Well, I think you're one heck of a person, si asta n-ar trebui sa stergi cu siguranta. Poate ai sa gandesti "one heck of a person, one heck of a person, dar la ce-mi foloseste?". Inca nu am gasit un raspuns clar la intrebarea asta, dar ma bucur ca mai sunt oameni ca tine. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci cand ai curajul sa tragi linia si sa identifici lucrurile care te fac sa te simti nemultumit, te afli intr-un stadiu mai bun decat ai crede. Pentru ca stii directiile in care poti evolua.

    Sper sa-mi ierti indrazneala daca iti dau un sfat. Nu mai cauta in alte parti (oameni, situatii, obiecte, ce-o fi) schimbarea care trebuie sa vina din interior. Sentimentele pe care ti le evoca factorii externi nu trebuie confundate cu (chiar daca ele declanseaza sau sunt urmate de) linistea si pacea interioara pe care doar tu ti le poti crea tie insuti.

    Iar ca sa inchei intr-o nota caracteristica, vesela si pornografica, e ca si cum ai incerca sa te bucuri de sex fara sa te fi masturbat vreodata. Desi sexul e mult mai placut, masturbarea te ajuta sa intelegi ce iti face placere, pentru ca apoi sa o transpui asupra altora in situatii mai "interactive".

    Si, nu in ultimul rand, iti doresc un an nou frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Spotless Mind: O sa tin minte gandul tau... La multi ani :).

    @ily: multumesc de sfat, doar ca mie nu prea mi-s clare directiile in care pot evolua.

    RăspundețiȘtergere
  8. recunosc ca e impresionant articolul tau cu rezolutiile. mi-ai creeat o anumita stare de melancolie si e tare bine :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?