30 decembrie 2009

O mie de ganduri (finalizat)



...undeva, in aceasta fotografie sau dincolo de ea, exista o poveste... numai ca nu prea da semne ca ar vrea sa iasa la suprafata... iar nici mie nu mi-e prea simplu s-o scot ca sa-mi scriu articolul cu numarul 1000...intrucat, o mie de ganduri pe secunda, o mie de cuvinte vor sa-mi scape din gura... deodata...dar, parca mintea mi-e legata...spanzurata de-un snur... undeva...in spatele unei poze sugestive...asteptand o ferestra oportunista cara sa-i deschida drumul spre libertate...spre realitate...spre concret, spre acel ceva material si palpabil spre care tind toate ideile sa scape... dincolo de inefabil... altundeva... acum trebuie sa se intample...o simt in aer... si gandind astfel am intins mana si am tras de snur: [to be continued]

Later Edit

Intotdeauna am avut un fetis legat de trupurile strans impachetate in corsete sufocante, sugrumate de buna voie cu snururi negre de bumbac, fire abil innodate de maini experte si care aveau un singur rol: sa inchida carnea moale a femeii intr-o talie de viespe. Din acest motiv la finalul ultimei reprezentatii a Freakshow-ului, primul spectacol cu ciudatenii erotice la care asistasem, am asteptat in fata teatrului iesirea celei care mi-a infierbantat imaginatia. Muream de curiozitate sa vad ce se ascunde dincolo de firele negre care inchideau spatele acelei stranii creaturi. Am abordat-o imediat dupa iesire, profitand de Nikon-ul meu ultimul racnet care mi-a dat credibilitatea necesara pentru a-i propune o sedinta foto la mine in studio. A acceptat dupa ce i-am promis sa-i arat ceva din realizarile mele odata ajunsi acolo.

In studio lucrurile s-au cam precipitat si, ajutati de cele doua sticle de vin cumparate pe drum, orice constrangeri de ordin profesional s-au risipit in aerul ticsit cu aroma de tutun si cirese provenit din narghileaua ce fumega pe masuta joasa. Doua pahare imense pe jumate pline au tot clincanit in rastimpul unei ore linistite, vreme suficienta pentru a dezmorti spiritele si a dezlega limbile. Imbatati de atmosfera semifestiva a camerei de zi amenajate ca un studio, am inceput sa fim tot mai prietenosi unul cu celalalt. Atat de prietenosi incat in scurt timp o alergam pe fata cu corset pe piele avand doar camasa descheiata, niste boxeri si-un ciorap ramas nedescaltat, asa cum ii sade bine unui barbat cuprins de focul bauturii sau de gheara pasiunii. Si, bineinteles, agitand continuu arma fotografului, Nikonu' primit in dar de la mama, cu care trageam rafala dupa rafala la fiecare 3 secunde. Nici ea nu era mai ofical imbracata, ba chiar as putea preciza ca era nuda de-a binelea, cu exceptia celor doua manusi de care nici n-am insistat sa scape intrucat ii dadeau aerul acela frantuzesc care ma excita la nebunie.

Totusi, satul de atata harjoneala copilareasca, mi-a trecut prin cap sa nu las sa se iroseasca de tot momentul si sa trag si cateva instantanee mai artistice, care sa poate fi scoase din colectia de perversiuni fara grija ca mi-ar dauna reputatiei. In felul asta am ajuns sa-i contemplu spatele acela delicat ca de copila, fesele albe si rotunde ca doua paini proaspat dospite si sa-i ghicesc culoarea cocului in care-si stransese parul inainte de a se urca pe scaunel. Dar pe langa frumusetile placute ochiului mai era si acea frumusete placuta mintilor bolnave de curiozitate, ca acea impletitura simpla de sireturi negre care acopereau spatele neobisnuitului meu model. Era sexy intradevar dar mai era ceva pe langa. Era exotica si incitanta si parea un cadou suprinza impletit cu funda ce abia asteapta o mana care sa-i prade continutul. Iar aspectul specific de bondage pe care il sugera intregul cadru imi provoca deja niste furnicaturi in boxeri. M-am apropiat de dansa si fara a-mi dezlipi ochii de "cusatura" de pe spate, i-am atins usor pielea delicata. S-a infiorat o clipa apoi s-a relaxat deplin. Fara sa mai gandesc ce fac, am tras de snur.

In fata ochilor mei abia intredeschisi trupul ei scapat din chingi mi s-a deschis incet, intocmai ca bobocul cand se transforma intr-o floare raspandind parfum de trandafir si umezela racoroasa. Goliciunea ei exterioara era acum dublata de un gol linistit interior, caci gura rozalie care ma privea din spatele femeii cu corset - desfacut acum - era la fel de goala si tacuta ca o pestera de munte. Nu stiu daca alcoolul a fost vinovat dar dintr-o data am simtit o pofta nebuna s-o imbratisez pe dinauntru. Am intins mainile si am ajuns sa pipai grijuliu interiorul plapand al fetei, simtindu-i caldura trupului intr-un mod de neimaginat. Totul parca ma invita inauntru. Asa ca am intrat: mai intai mainile, apoi capul, un picior, celalt si in final tot trupul meu era intransa. Am fost cuprins imediat de o senzatie de comuniune trupeasca, de o explozie de afectiune si dorinta, ceea ce era din cale-afara de excitant si straniu totodata, insa nestiind ce sa fac m-am lasat la randul meu luat de val ajungand sa experimentez un alt nivel al dragostei trupesti - dragostea intrupeasca. Atinsesem ultimul nivel al perversitatii facand dragoste direct cu interiorul unei femei. Era ilar daca stam sa ne gandim ca una din nazuintele indragostitilor era sa fie "unul si acelasi". Acum eram "unul intr-una"...captiv in trupul unei femei necunoscute, victima a propriei mele lascivitati...

6 comentarii:

Comentezi?