14 decembrie 2009

Nu-mi plac

  • feed-urile partiale. com'on guys, vreti sa fiti cititi si de altcineva afara de fanii vostri proprii si personali care va au drept homepage. Tot mai multi folosesc un reader cu 50-100 de bloguri asa ca dezghetati-va feed-urile si dati voie sa curga tot continutul acolo: text integral, foto, clipuri video etc. Nu-i asa greu..
  • cuvintele cheie pentru verficarea anti-spam. Ma enerveaza la culme, mai ales daca sunt niste sisteme indescifrabile. Si mai mult, daca sunt dublate de moderarea comentariilor: adica ma pui sa calculez operatii matematice, sa descifrez litere chirilice si nici nu-mi dai satisfactia sa-mi vad apoi comentariul afisat? Esti rauvoitor si paranoic pe deasupra :).
  • muzica pe blog care porneste singura. ok, prima oara e interesant, dar apoi devine deranjant la fiecare refresh sa incarce din nou cantecul, nu mai spun ca ingreuneaza situ.
va urma presupun.

16 comentarii:

  1. Bine punctat, dar daca nu intra omul pe pagina, cum creste traficul ? Vrei sa piarda 3 locuri in zelist =)) ? Raule :D !

    Iar literele acelea indescifrabile... pai cu ele se tine omul pe site, creste durata accesarii... si se apara "domeniul", doar se stie ca pe bloguri gasesti sfintele moaste =))

    RăspundețiȘtergere
  2. feed-uri partiale nu prea am intalnit, dar celelalte sustin sustin!! am renuntat la unele bloguri din cauza muzicii enervante..si am zis motiv si degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. am ajuns sa ma dezabonez de la toti cu partial feed. mi se pare o lipsa de respect fata de mine, cititorul.

    2. eu am introdus moderarea (deci nu ai satisfactia sa-ti vezi comentariul :P ) ptr ca m-am umplut de spamuri si nu vreau sa imi stresez comentatorii cu mailuri cu aberatii. dar nu vad de ce sa bagam acea introducere de text. pe mine una ma exaspereaza....si mai si uit sa il completez si pierd comentariul X(

    3 muzica pe blog si fulgii de nea...ca e sezonul!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1.da
    2.da
    3.da
    !! Scurt, la obiect, perfect adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da :)
    Si eu i-am scos din reader pe TOTI care au feed partial! Ok... poate au ramas 1-2 la care astept sa se stranga 5 articole si ii citesc atunci.
    In rest nu intru pe bloguri decat rar [pe cele care nu-s in reader la mine], deci de comentat nu poatefi vorba. Comentez foarte rar, se stie. Deci nici muzica nu ma enerveaza.
    Heil Reader!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am facut si eu un clasament mai demult cu ce ma enerveaza pe bloguri si la fel ca tine, feedurile partiale ma omoara. Am fost sfatuita sa mi-l fac si eu, dar nu, chiar nu am nevoie de vizitatori care doar intra si ies.

    Iar aia cu muzica... oh, da. Si fulgii, bine zice Ama.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Darael: fain spus - apara domeniul! Sa nu fim invadati de spameri rusi sau chinezi. Ce conteaza ca din mail curatam zilnic cateva zeci de scrisorele nesolicitate. Blogul e sfant.

    @Adizzy: eu am cativa cu feed partia si sper sa se simta :)).

    @Ama: moderarea nu ma deranjeaza decat daca e dublata de chestia aia cu litere. iar cand pierd continutul la refresh turbez..

    @Anda: Sieg Heil!

    @Tomata: mersi pentru pozitia asumata :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Just că feedurile parțiale mă lasă rece.

    Nu am hotărât încă dacă pentru faptul că-mi estompează din eficiența Readerului, sau pentru setea inexplicabilă a omului pentru câteva vizite.

    Tot ce ar trebui să conteze e mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Haa!! Perfect spus! Semnez. Sper sa n-am feed partial. Ca n-as stii cum sa-l fac intreg... :) din cate stiu e full. Sii muzicaaa, my good... citeam un blog cu-o muzica sinistra si imi placea blogul de ajunsesem din reflex sa apas mute si-apoi click pe blog... si canta la unii si cauti playerul pe pagina sa il opresti, sa taca... si evident ninge la toata lumea, ah, si cuvinteele.. stii de cate ori o combinatie nefericita si vulgara aproape mi-a stricat dispozitia unui post bun si unui comentariu deasemenea, nu mai vorbesc de send, resend...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Liz: nu e nici o problema cu feedul la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine zis! Nu ştiu cui îi plac toate astea...

    RăspundețiȘtergere
  12. 1. Don't care. Apas [enter] in reader, se deschide articolul full in browser, e si setat sa ramana readerul in prim-plan, what's the big deal?

    Si citesc vreo 50+ bloguri, deci nu pot spune ca am timp de pierdut. Ah, da, exponentul principal al feedului partial : Visurat.

    2. Si alea is ok, ma rog, o parte din ele. Pe blogspot spre exemplu chiar is faine. Sigur, eu n-o sa-mi bag niciodata, dar ii inteleg pe aia care o fac.

    3. In schimb i-as bate cu toporul pe aia care baga muzica. Pentru ca uneori am boxele la maxim. Uneori n-am chef. Uneori is asa de adormit ca nu gasesc butonul de stop nici de-al naibii - si nu dau compul meu pe mut din cauza unui site/blog.

    So ... Happy Blogging?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe ăia pe care îi citesc eu regulat, oricum îi citesc direct pe blog, că e mai personal cumva. Dar subscriu la ce ai zis despre feed-urile parţiale. Nu am scos pe nimeni încă din listă, dar oricum rar mă face să şi intru să văd articolul complet.

    Măsurile anti-spam le înţeleg, numa să nu fie chestii completamente indescifrabile.

    Muzica mă enervează. Punct. Mai ales dacă nu există un buton vizibil de off.Despre fulgi n-am nici o părere.

    RăspundețiȘtergere
  14. tocmai am descoperit si eu ce naspa sunt feed-urile partiale..asa ca te rog sa imi spui, daca vrei, cum descoper daca eu am statat partial sau nomal..incerc sa ma invat cu google reader si cu cititul blogurilor acolo...

    RăspundețiȘtergere
  15. Al tau e integral si poti verifica chiar tu asta in setari sau adaugandu-ti blogul in reader (Add subscription) cu copiind url-ul

    RăspundețiȘtergere
  16. adevarat!!! Cu al doilea sunt total de acord.Celelalte hai sa zici ca mai merg ca na, fiecare face cum stie/vrea dar vorba ta, sa stai sa scrii si sa descifrezi atatea porcarii si dupa aia sa te lase cu buza umflata deoarece comentariul tau asteapta sa fie aprobat!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?