12 noiembrie 2009

Votezi televizorul?

Cum bine zice si Radu, in sfarsit o replica. Imi place. A nu se intelege ca o sa votez cu Basescu sau ca ii sustin campania, din punctul meud e vedere, prezenta lui la putere a facut mult rau, dar nici nu pot trece cu vederea ca mult mai usor e sa fii manipulat prin televizor. Chiar daca ideea din spot (ca pana si ploia i se poate imputa d-lui presedinte) e cam fortata, nimeni nu i-a imputat lu Base faptul ca fortele naturii isi fac de cap, ci faptul ca guvernantii nostri nu-s in stare sa le astepte pregatiti, metafora e binevenita si starneste un zambet. De mult n-am mai ras cu Mircea Badea. Ei acum rad, dar nici macar nu-i el de vina, ci sosia lui. Nice one. Si subtil sloganul.

5 comentarii:

  1. subtil sloganul, direct atacul asupra televiziunilor cu link de pe site-ul campaniei. nu pusca cu convingerile mele, dar ca si idee si mod de realizare al campaniei e de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))) Deci jur, Mircea Badea presedinte!!! ah, stai, el nu candideaza. Gresh.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă...spotul e subtil şi mişto. Dar vorba aia...de votat rămâne să vedem cu cine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Îţi dai seama că cei ce-l urăsc pe Badea şi emisiunea lui jubilează acum, nu ?
    Orişicât, ideea e bună dacă priveşti strict dpdv al mesajului transmis. Doar că, din păcate, e o altă faţetă a campaniei ce va prinde de minune la cei ce nu-l înghit pe Badea şi trustul Intact. Asta s-a şi vrut până la urmă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dane, nu numai aia care-i urasc emisiunea lui Badea jubileaza, ci si aia care-o dispretuiesc ;)

    Asa ma bucur, de n-ai idee, ca am ajuns la varsta ratiunii, si nu mai am nevoie de alde Badea sa-mi spuna ce sa cred, cu cine sa tin, si pe cine sa fiu nervos.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?