04 noiembrie 2009

Setup rulz

Prieteni sfarsitul de saptamana aduce niste evenimente muzicale deosebite la Timisoara. Dupa ce saptamana trecuta ne-au vizitat Byron, chestie de care eu am uitat fiind prins cu pregatirile de Halloween, de maine avem trei concerte grozave. Toate in Setup.

- joi seara canta KUMM cu ocazia lansarii ultimului album - "Far from telescopes". De ascultat neaparat piesa "Pop song" care-i data intens la radio. Vineri baietii canta in Cluj. Intrare 15 lei de la 20:00

- vineri seara lansare Implant pentru Refuz album nou - Otherooth - cu doua trupe in deschidere (The Void si Emaleth). Taxa 10 lei. S-ar putea sa merg sa vad niste hardcore :).

- sambata seara e hard DnB cu Black Sun Empire. Tipii astia care multa vreme s-au dat cu techno, breaks si darkstep, au inceput recent sa cocheteze si cu dubstep-ul, so it's gonna be thrillin... Taxa: 15 lei pana la ora 0.

6 comentarii:

  1. la KUMM se poate cumpara si albumul la 30 lei (include si entry fee) iar la Black Sun Empire, dupa oo.oo intrarea e 20 lei.

    la BSE voi fi prezent

    RăspundețiȘtergere
  2. mda..BSE in carne si oase ? :D

    au niste melodii absolut geniale pe dark, ca e dnb sau step,tot pe acolo :D

    daca ma gindesc eu bine, in anul asta dubstepul a cunoscut o inflorire si o raspindire cum rar mai vezi...

    probabil a existat la un nivel mai low si in anii trecuti, cred ca artistul roman Trg este un exemplu pentru acest fapt, dar atatea releasuri pe dubstep ca anul asta...nu am mai intalnit...

    si e de bine ca sound-ul desi respecta in mare niste timpi muzicali si frecvente,este complex si destul de reusit...

    RăspundețiȘtergere
  3. @kyodnb in carne si oase, sper ca toti trei, nu ca la noisia sau state of mind, unde a venit doar un reprezentant

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda...Păcat că la toate am vrut să merg şi nu mai ajung la nici unul că-s în house arrest. La dracu'.

    RăspundețiȘtergere
  5. @kyodnb: mai tot respectul pentru ei (BSE). nu sunt eu cel mai mare fan in viata dar as vrea sa-i vad. cat despre dub-step zici bine, anul asta parca o invadat piata, atatea remixuri la piese comerciale n-am vazut nici la dnb.

    @Cartitoi: sucks for you :(

    RăspundețiȘtergere
  6. de la BSE vine unul singur, respectiv Micha pentru ca toate proiectele astea formate din mai multi produceri asa se prezinta live - e optiunea lor, nu a organizatorilor. extrem de rar apar toti si probabil nu la 15 lei intrarea. data trecuta cand a mai fost BSE, a fost alt membru nu mai stiu care...mai interesati-va si voi, ca tine de cultura muzicala...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?