01 noiembrie 2009

Halloween Teamdrinking


A iesit bine petrecerea noastra costumata de asnoapte lucru de mirare daca stau si-mi amintesc ce dezbateri s-au dus pe TM99Blog. N-a fost perfecta dar a fost foarte reusita si eu cel putin m-am distrat fain. Cred ca si ceilalti s-au simtit la fel, mai ales ca au venit toti costumati cat mai haios. Bine, Jimmy n-a venit costumat da l-am iertat ca era ziua lui. Noi restul insa am respectat dresscod-ul si ne-am intolit in diverse vesminte menite sa ne deghizeze.

  • Am avut insa doua scolarite sexoase dar cuminti - Tomata, Ily - dar si una nebunatica gen Britney cu codite - Dora/Pocahontas - care au dansat prin Dublin de li s-au incins pingelele sub ochii profesoarei Crina
  • Am avut doi travestiti: Horia (femeie "usoara") si Cami (barbat in negru) si un snob in persoana lui Raul. Horia cred ca avut probleme cu mersul la toaleta, era indecis, si ca sa nu faca pe hol mai lua niste baieti cu el. Sau noua ni se parea asa ca nu iesea niciodata singur din baie. Awkward. :))
  • Am avut si jumate din Village People, adica un indian (subsemnatu) un cowboy (Dece) si un electrician sau ceva muncitor cu cascheta galbena (Tudor). N-am fost obligati sa fredonam ymca. Din fericire. Oricum pusesem ochii pe o politista dinaia stil american, road patrol, in caz ca se cerea.
  • Apoi doua cowgirl: Corina si Alina, o buburuza - Bloodie - si un student la arte sau pictor la inceput de drum, nu sunt sigur exact, oricum om sarac cu halat, pensula si ochelari aka Ovi. Plus un karateka bodigard (Cata), un suporter infierbantat (Cezar) si o razboincica vikinga cu coarne de argint lucrate manual (Todo). 
  • Adi a fost in dublu rol, cand medic cand zombie, probabil ca sa-l suplineasca pe colegu Petre mai necostumat. 
  • Si sa nu-i uitam pe Rob Colombo cu parpalac, palarie si trabuc sau pe Sora imbracata in vaduva neagra sau pe Daciana gypsy stile cu banuti la posterior. Nici pe Camytzi ingerul decazut in bratele carcolacului netransformat Clawd pe final de spectacol.

Toata adunatura asta de oameni si fuste s-a unit in birtu/pubu/discoteca din P-ta 700 ce poarta titulatura de Dublin, la un chef Anonim. Da, anonim, dar cu bratari pe maini si cu dovleac pe masa plus niste italieni la bar. Te lo giuro! Oricum noi am fost in centrul atentiei pentru ca acolo in mijlocu barurlui nu erau scaune si noi nu am rezervat scaune sau mese deci am stat in picioare. Dar in Centru! N-am mult, ca suntem ageri de ochi su pe ce punem mana e al nostru. Inclusiv chelnerita.. ps draga, te rog sa ne scuzi daca te-am stresat mult, mai ales io care niciodata n-am bani ficsi. Oricum de dansat am dansat, de baut am baut, dar in echipa cu ciocnit si cantat la multi ani, de pozat am pozat, deci in consecinta ne-am distrat. Un minus insa pentru fumat celor care au fumat si pentru aerisire (da,da stiu iara eu comentez, dar jur ca am vazut oameni plangand de la fum cu lacrimi reale).



trupa vesela

Dora, eu, Corina

Dora, eu , Anca


Cori si Ovi

Dan si Sora

Rob si Tudor

Todo

 Adi si Horia

 Cami

Jumate din noapte am petrecut-o apoi in Beer and Bricks la discutii, exact ca la un blogmeet normal, si tre sa spun ca birtul ala imi devine tot mai drag la suflet ca ne-or tolerat pana la 5 dimineata desi trebuiau sa inchida demult. Si mi-o placut tare mult ca avea o multime de frunze uscate pe jos, ziceai ca esti in padure, nu altceva. Imi venea sa dorm acolo. Deci preteni, inca o petrecere marca TM99Blog s-a dus, reusita zic eu, chiar daca am ceva regrete fata de unii care n-or putut sa vina sau care au ales sa nu vina.

*pozele sterpelite de la Ovi si Tomata.

13 comentarii:

  1. Da, asta a fost frumoasa!... Si urata, deopotriva. Asa, de Halloween. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La partea cu fumul din Dublin subscriu. Ma usturau ochii si gatul ceva de speriat. In rest, pentru o prima data cand am iesit cu voi m-am simtit foarte bine. si cu coif si fara :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci după cum îţi spuneam, Richie, între două nu te plouă, deci poţi să te pozezi liniştit! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Io peste tot o sa comentez la fel (aproape): doamne cat de mumosi sunt bloggerii timisoreni :)) Si ce intalniri frumoase pot face. No :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Baaaai,mortal. Fain de tot, imi pare tare rau ca nu am fost mai costumata si mai pozata, da' de simtit m-am simtit de milioane. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca Horica o fost femeie usoara imbracat(a?) in hainele mele, atunci ce sa mai zic cum is eu in fiecare zi.. Mai ales ca m-am si chinuit sa-i gasesc o bluza mai cumintica asa. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ily: pai Horica era imbracat mai mult piele decat tzoala, adica "usor" imbracat in femeie. Tu pe de alta parte ai fost "cumintica" :p. Las ca recuperezi la Valentin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, a fost misto. Scuze de fum... Ma simt vinovat.
    Urmatoarea de Sf Valentin????
    DAMN! Nu ne imbracam in Mos Craciun sa facem ceva fapte bune de sarbatori asa ca o gasca unita si buna la suflet ce suntem?!?!
    RIM

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Raoul --> Now that's a nice idea. :) Io ma bag daca se face ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Raoul: depinde ce fapte bune ai in minte. Ca daca e de facut cozonaci si dus la biserica pentru copii strazii parca as veni sa beau o bere-n Taine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mno, imi pare rau ca n-am fost, dar era de musai sa merg la Sibiu, ca altfel as fi tras o geana la voi, sa va vad asa frumos costumati. Da' nu-i bai, ca doar n-o fi ultima petrecere TM99...

    RăspundețiȘtergere
  12. Loooolz. Pai avem ONG , ergo...poate fi orice.
    RIM
    Ps: doar suntem , in sine, o comunitate pusa pe fapte.
    Pss: a se intelege orice fapta buna.

    RăspundețiȘtergere
  13. si mie imi pare rau ca nu am ajuns...
    Si da o idee geniala, aia cu craciunul, fie ca megrem cu colinda de la unu la altu acasa, fie ca donam niste jucarii, cred ca putem nascoci ceva!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?