02 noiembrie 2009

H1N1

Ca fiecare om responsabil si muncitor am inceput si eu lunea amara cu un drum la servici. Unde, dupa ce mi-am dezmortit pleoapele si mainile, am facut cel mai firesc lucru posibil la ore asa matinale, adica mi-am luat cafeaua si-am pornit teve-ul ca sa ma "documentez". Deci fratilor, murim. Vine Pandemia de gripa noua porco-aviara sau ce-o fi dansa ca deja o imbolnavit multi oameni de treaba. Domnul ala Cercel de la Minister o bagat frica-n mine cand o zis ceva de 20.000 de morti "probabili" in cazul lovirii celui de-al treilea val epidemic. Ca virusul e nou, nimeni n-are imunitate la el, ca vaccinul exista dar mai trebuie testat un pic, ca vine sezonul rece cand virusii sunt mai activi etc. Plus ca la Sinaia s-o inchis un hotel de la o tipa portugheza ce i-o infectat pe toti studentii reuniti acolo. E jale.. Cred ca o sa ma inchid in casa, numa eu si internetul. Si-mi trec antivirusul pe protectie maxima cu firewall.

7 comentarii:

  1. :))...pai si cum ramane cu previziunile mayasilor? s-a schimbat o data cu ora si data si eu nu stiu? e 2012 deja? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. De remarcat ca cele doua orase afectate de gripa, Bucuresti si Iasi, sunt cele cu moaste pupate?

    Exceptia Sinaia!

    RăspundețiȘtergere
  3. numai tu şi interneţii, eh? sună porcos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Io zic sa ne izolam toti si sa nu mai iesim pe strada. :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum crăpăm...relax ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ghici de la ce facultate sunt acei studenti :)) eu nu vreau sa fac niciun vaccin!

    RăspundețiȘtergere
  7. E grele astea cu gripele. Dar daca nu ai nicio boala incurabila, niciun ficat afectat de ciroza sau vreun plaman afectat de pneumonie sau vreo alta boala de genu de la care mureai oricum, esti safe. In cel mai rau caz o sa tusesti putin.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?