24 octombrie 2009

Reverse psychology

De pe mail vin numa chestii "utile" intradevar:

Stiati ca:

Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers. Ex: daca ai codul 1234, introdu 4321.

Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, anunta politia, care sa vina imediat in ajutorul tau.

Din pacate se foloseste rar aceasta metoda, fiindca oamenii nu stiu. Dati mai departe sa afle toti !!!!!!!


Deci daca bancomatu e atata de destept sa anunte politia singur la un cod suspect, cum se intampla ca tace malc cand  hotii il fura cu totul!!! Dati si asta mai departe...

11 comentarii:

  1. si e valabil si pentru romania inteligenta automatului si vigilenta politiei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahahaha, good point, Adizzy!
    Pe bune acum, mi se pare o prostie chestia asta. Or fi bancomatele proiectate de oameni inteligenţi, dar ele nu sunt la fel de inteligente. În plus, n-am auzit nicio poveste cum că un om a fost salvat de la a fi jefuit de către un... bancomat, care a anunţat poliţia.
    Să fim serioşi! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. richie, printr-o intamplare miraculoasa am probat! Nu e pe bune! Daca bagi codul invers, surpriza, bancomatul nu iti da banii! Si nici nu anunta politia! Te anunta doar pe tine ca ai gresit codul! (am primit si eu informatia 'utila' pe mail)

    RăspundețiȘtergere
  4. I knew that Liz :p. Cred ca sarcasmul meu nu a fost destul de clar :)). Eu m-am distrat tare cand am citit mailu, chiar ma gandeam cati au rams cu cardu blocat incercand. Ma bucur ca nu ai insistat :p. Totusi, daca functiona si venea politia, te insfaca pentru fals apel :)) si-ti trantea o amenda?

    RăspundețiȘtergere
  5. Să presupunem prin absurd că ar fi adevărat. (deşi nu ştiu cine concepe asemenea meiluri). Tu în faţa ATM-ului cu un cuţit la beregată şi un căcat în chiloţi... nu numai că uiţi PIN-ul de la cap la coadă, dar de la coadă la cap este absolut imposibil să forţezi sinapsele.

    Al doilea inconvenient (presupunând că ar fi adevărat) ar fi că până recepţionează miliţienii apelul, până îşi pun caşcheta, până îşi rostogolesc burţile la Loganurile de 70.000 de coco, şi până ajung la locul faptei, infractorul este deja beat într-un cazinou, iar tu zaci inconştient în vreo baltă de sânge, asta dacă nu eşti norocos şi te omoară pe loc. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare asta, nu pot sa nu ma intreb cati au crezut asemenea bazaconii.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai ucis cu roşul ăla. Bună dumă, în schimb. Io nu-mi fac griji pentru că n-am bani pe card. :)))

    Mă întreb numa' dacă băieţii ăia mari de la BGS care stau la mine la colţ s-ar băga la o asemenea intervenţie...

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunata poveste urbana.
    @ Cartitoiu - cei de la bgs se baga sigur; stau in spatele tau la bancomat :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Genial, ma bucur ca nu mi-a trecut vreun mass de genul asta prin mana in ultima perioada. Ar fi primit superbe injuraturi de mama.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar fi tare sa fie bagata o masura de securitate sa-ti blocheze contu daca bagi un anume cod, dar cred ca e ca si cum ti-ai lua adio de la viata daca-ti tine unu beregata cu cutitu...

    RăspundețiȘtergere
  11. daca ar functiona, ideea nu cred ca ar fi rea ...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?