26 octombrie 2009

Blogmeet 22 cu musafiri

Parca mai ieri jucam fotbal cu fetele pe maidanul sintetic de pe malu Begai, in cadrul intalnirii blogeristice cu nr 21, care s-a vrut a fi una indedita. Iata asadar ca ineditul incepe sa ne placa si a 22-a blogereala banateana i-a reunit pe blogeri si pe biciclisti in aceeasi seara. Implinindu-se un an de la nasterea miscarii "Verde pentru Biciclete" organizatorii au invitat si niste blogeri din tara ca sa ia pulsul actiunii de la fata locului iar cum blogosfera e tot timpul in alerta, nici noi n-am stat degeaba si i-am invitat la "mica" noastra reuniune. Nici dl Emil Cristescu, sub tutela caruia s-a nascut initiativa Verde, n-a stat degeaba si in calitate de bloger si biciclist ne-a propus sa desfasuram intalnirea intr-un cadru ceva mai altfel decat obisnuiam noi, o sala de protocol din Hotelul Timisoara. Si a fost bine.

Am ajuns un pic intarziat, din motive lesne de imputat dar pe care nu le voi oferi insa (pentru ca sunt un gentleman desavarsit!) si m-am alaturat repede unui grup deja maricel de oameni antrenati in discutii ce pareau cam formale la prima vedere. Atmosfera insa s-a degajat repede dupa sosirea altor cativa blogeri locali si a mai multor beri pe mese. M-am introdus (cu ajutorul Nebuloasei) musafirilor veniti in oras si astfel i-am cunoscut pe Lilisor, Oradeanu, Tiberiu Lovin si Piticu de care auzisem vorbindu-se dar pe care nu-i citeam nestiind nimic despre dansii. Tot cu ei venisera si Visurat si Denisuca, intalniti si la Arsenal Park anu asta, impreuna cu dl Ovidiu, tata socru, la randul lui bloger. Sebi si-a adus si pistoalele de airsoft si pe la final ne-am cam impuscat pe-acolo, unii iesind cu niste urme frumusele pe picioare (multam Ovi, dar nu se compara cu vanataia de la paintball).

La discutii eu m-am simtit stingher la masa "oficiala" si m-am retras pe canapele. Imediat miscarea mi-a fost reperata si in scurt timp canapelele erau neincapatoare si lumea statea deja pe jos:
- Am stat la povesti cu Lilisor care e din Lugoj dar sta in Oradea si mi-a lasat sa inteleg ca Lugojul e plin de biciclisti. Si m-a "certat" un pic ca facem concursul Marele Ecran numai pentru timisoreni. Nu esti prima, sa stii :)). Probleme de logistica, asta e. Surpriza insa a fost cand am aflat ca-i sora cu Falcuta, pe care o citeam de mai demult.
- Pe Piticu nu-l stiam decat dupa renumele de bloger dar s-a dovedit un om ca toti ceilalti insa cu un ras absolut contagios!
- Cu Tibi Lovin am mers sa mancam la Mec si domnu reporter virtual ne-a surpins cu generozitatea lui achitand nota. Sper ca viitorul sa ne de-a ocazia de a ne revansa..
- Tot la categoria musafiri am avut si doi baieti biciclisti profesionisti ce tocmai s-au pornit intr-un turneu de pedalat pana-n Portugalia. Le urez bafta si sper sa-si rezolve cumva partea cu finantarea.
- Am cunoscut-o si pe Amalia, PR-ul de la Verde pentru Biciclete, si mi-am clarificat confuzia starnita de coloarea roz/magenta a miscarii verzi. E vesela si aniversara si starneste curiozitate si discutii. Si intr-un an electoral e greu sa gasesti o culoare care sa nu dea nastere la asocieri nepotrivite.
- Tot la blogmeet l-am reintalnit Andru, un amic cu care jucasem ping-pong la Anonimu 2007 si un musafir de-al lui Luci.

Blogerii locali au venit multi si veseli la intalnire, exista o lista de prezenta ca de obicei, si pe langa Falcuta care o venit pentru intaia oara la blogmeet, a doua persoana intrata nou in hora a fost Boghi. Sper ca s-au simtit bine ambii si-or sa mai vina. Restul au fost: Tomata, Nebuloasa, Crinutza, Casandra, Tudor, Andra, Corina, Dojo, Bloodie, Rob, Dora, AndaSirg , Alex, Cristi, Dan, Raul, Răzvan, Raka, Petre, Daciana, Bloo, Camytzi, Clawd, Dani, Paul, Luci. (sper ca n-am mai uitat pe nimeni). S-au facut o multime de poze, remarcabile cele din galeria lui Razvan, in special alea multe cu mascota pe care am aflat ca o cheama Mufica.

Pentru jumatate din participanti blogmeetul s-a mutat dupa 12 intr-un club timisorean - Wave - singurul dealtfel in care am incaput toti (restul barurilor erau ticsite de oameni) si in care am petrecut pana pe la 4 cu bautura la preturi imbatabile purtand discutii secrete! Cu si despre secrete, adica..

12 comentarii:

  1. Mersi, Richie, chiar eşti un gentleman! :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Define "preturi imbatabile"...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dora: pai vezi, de moda veche!
    @Clawd: intre moka si platiti cat vreti :)) Cam toata lumea era in forma acolo asa ca am beneficiat de niste "oferte speciale"

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ma!!! Barul ala merita frecventat, dar tot asa dupa 12-1-2. Nu pentru muzica, ci pentru barmani. Si daca vine si Rob cu noi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ca pe mine m-ai uitat. :( Ce ti-am facut eu??? Ha, spune! SPUNE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anda: zici bine, poate il pun pe rob barman..
    @Tomata: nimic personal draga, am copiat cu constiinciozitate linkurile de la tine si cum tu nu ti-ai dat link evident ca am uitat :D. Am remediat. Happy?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ufffff, a fost frumos. Ar trebui ca o data la juma de an sa mai chemam blogerime de prin alte parti...
    Hahahaha , baute in club siapoi la 10 cu bitzigla. Bravo. Inbatranesc, damn...
    RIM
    Ps: multam dar e cu punct com , nu punct ro...loooolz

    RăspundețiȘtergere
  8. Da amice, imbatranim cu totii, da ne tinem bine zic io. Scz de link, am remediat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vin si data viitoare, cum sa nu vin, ba promit sa fiu si mai sociabil :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Richie: Imi pare bine ca v-am cunoscut. PS Lasa povestea cu McD :) . Pe mine sa ma duceti la KFC :P .

    RăspundețiȘtergere
  11. Au , Richie, acum m-am trezit, buna de dimineata.
    Cand spui "amice", e gen Sarb cu postu lui...?
    RIM
    Ps: nu conteaza. Looooolz

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?