07 septembrie 2009

Femeia = Tarantula


Razbunarea barbatilor gandaci! Am stat si m-am gandit un pic cum am putea noi sa replicam in razboiul psihologic pe care Anda l-a declarat barbatilor, reducandu-i la stadiul de gandaci (insecte cauzatoare de fobii dragute) si in a caror "stropsire" cauta o placere nemeritata. Evident cu aceeasi arma. Repede mi-a picat fisa cand am cautat in natura o corespondenta similara pentru jumatatile nostre mai slabe (asta-i compliment, gen). De ce tarantula? Ei bine pentru ca e un paianjen (deci o fiinta cauzatoare de fobii, dar nu insecta) si apoi, pentru ca are COLTI!! Clar? Ok, sa continuam:

- tarantula are 8 picioare. Pai si femeia are 8 ... ceva. Daca nu va vine sa credeti imaginati-va scenariul urmator: vii beat acasa, esti vesel si guraliv, ea te astepta de 3 ore, se ridica in doua membre, pune alte doua in sold si in vreme ce gura tzaca-tzaca deodata zboara spre tine numai bibelouri, pahare, farfurii, flori uscate in ghivece si chiar un cutit de mici dimensiuni de parca are inca 4 membre sau chelicere (asta suna razboinic de aia il folosesc) care stateau ascunse.

- apoi tarantula e un paianjen paros! Asa. Ce stiti voi despr femei? Au par luuung si merg des la epilat si coafor - ergo, sunt foarte paroase. Si cum tarantulele naparlesc putem considera ca si femeile naparlesc organizat! O mica deosebire ar fi ca tarantulele sunt dragute asa paroase cum sunt, pe cand femeia neagra la subrat, pe brat, sau oriunde mai putin pe cap, e un film horror francez!

- tarantula este fragila, o simpla cadere ii poate provoca leziuni grave. Checked! "Au puiu ma doare ce ma strangi asa?" e textul lor favorit prin care sa-ti aminteasca cat sunt de delicate. Ca sa nu mai zic ca am informatii ca se invinetesc de la un bobarnac.

- o masa pe saptamana este suficienta pentru hrana tarantulei. Suna familiar? "- Hai draga manca si tu o shaorma cu mine. - Mno, las ca manc o salata si-mi ajunge pana maine!"

- tarantulele sunt animale friguroase. Apai de cate ori nu v-ati dat geaca jos de pe voi pentru a inveli dom'soara care nu s-a uitat la meteo si-a venit intr-o bluzita sexi? Pentru noi sufera, desigur... ca ei nu-i pasa cum arata..

- tarantulele sunt animale foarte, foarte curate. Nu suporta sa le faci tu ordine in cuib. Da si femeile sunt la fel! Adica curate. Sau majoritatea cel putin. Plus ca exista niste dubii legate de eliminarea excrementelor... mituri urbane cu aroma de levantica si aloe vera! Cat priveste ordinea din cuib, "asta numesti tu ordine!?" spune totul!

- tarantula are un simt foarte dezvoltat, nimic nu-i scapa! Well goddammit!!! Ain't that a fact!?

- Toate tarantulele au COLTI si sunt VENINOASE!!! Nu aplica venin decat in cazuri rare dar se poate lasa cu soc anafilactic! Totusi, specialistii spun cu certitudine ca nu te poate omori! Well, se banuie ca femeia te poate baga si-n mormant, dar tre' sa recunosc ca uneori muscatura ei ofera si placere.

Acum printeselor, nu va zburliti perii la mine ca io-s alergic de felul meu si singurii mei tovarasi sunt acarienii... gandaci adevarati!

photo source

14 comentarii:

  1. :)))) Mă sparg de râs! Eu una nu mă simt jignită..nah!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguuut :)) ... si tarantulele chiar sunt simpatice. M-as fi asteptat la o comparatie cu calugarita [Mantis religiosa] stiti, ati auzit de ea, e insecta aia verde cu ochi imensi care isi devoreaza partenerul in timpul copulari, si incepe cu extremitatea cefalica [capul]. V-ati fi potrivit perfect, avand in vedere ca gandacii sunt anormali, pot trai fara cap si 3 zile, pot inclusiv sa se "reproduca" fara el [da, si cica asta se cheama natura!!!] ca apoi sa moara de foame pentru ca nu au avut PE UNDE sa mance. You make me sick! :P Oricum si asa e bine, suntem mai sus pe lantul trofic decat un amarat de GANDAC, in plus parca nu detest paianjenii, si tarantulele sunt chiar... nice.

    Ih, si-a trebuit sa zici de ... acarieni. Te-ai uitat sa vezi cum arata unul marit de 100 de ori. E sarbos!!!

    Hehe, sa inteleg ca va roade, ha? :P Asta e al doilea raspuns la chestia cu gandac/barbat!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce sa ne zburlim? Iti aplicam o muscatura fatala si gata! Ihhh... paianjeni.

    Dar am ras cu pofta. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum spuneam si pe reader, tocmai mi-ai explicat puiul de arahnofobie din copilaria mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai, deci voi chiar v-o cereti cu tastaturile voastre... Si promit c-o sa primiti :)) entru c-am tot spus-o si-o s-o sustin cat de mult pot:

    femeia e ca prima masina second-hand pe care ti-o cumperi singur

    Si voi scrie si treburile astea, daca e pan-acolo :D Numa' sa termin de raspuns la leapsa de la tine, Maestre :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm... stai sa vezi daca ne transformam in vaduva neagra. Ia fa un search pe google si vezi ce zice despre ea. ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Cartitoi: f bine atunci
    @Anda: nu ne roade dar subiectul merita dezbatut! Si sa va numesc calugarite pe voi care ne imbiati la pacat? haha ce ironie :p. Nu draga, las ca-i bine si tarantule!
    @cami: na, musca-ma!
    @horia:intotdeauna bucuros sa ajut.
    @Raka: asteptam, asteptam

    RăspundețiȘtergere
  8. @Tomata: uneori isi manca si copiii. nu e ceva de laudat :))

    RăspundețiȘtergere
  9. pai richie te-ai intrecut pe tine ..de mult nu am mai ras asa bine :) multumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. ai uitat să treci acolo un bullet: unele se pretează ca animăluţe de casă :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. stiu c-a durat destul de multicel de cand am promis, da' iaca, tocmai am terminat de scris articolu' pe care-l promisesem :)

    mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?