03 septembrie 2009

Cinematograful: o afacere imobiliara

Pe mine si pe Lucian ne intereseaza fenomenul cinematografiei mai mult decat la nivel de sezut in pat prvind filmele de pe PC. Noi mai mergem si la cinema-urile vechi si ponosite, mai intram in vorba cu lumea, angajatii etc. Si uite asa am pus-o de un interviu cu o persoana care cunoaste mult mai bine decat noi starea actuala. Daca sunteti macar un pic curiosi v-as recomanda sa cititi articolul realizat de colegul Lucian:

Maria si Mafia

Zilele trecute, cineva întreba: "Mai există Studio?" Bună întrebare. Poate aţi observat că cinematografele astea...nu se mai observă. Mor încet, ca nişte bătrîni abandonaţi la azil. Multă vreme am crezut că lumea chiar nu mai merge la cinema. Să fi fost televizorul de vină? Netul? Dar uite că a apărut Cinema City şi brusc aflăm că lumea mai merge la film. Atunci am realizat că poate e altceva la mijloc. Ceva ce ne stătea multora pe limbă: cineva nu vrea să venim la cinematografele "de stat". Acum avem confirmarea. Aveţi puţintică răbdare şi urmăriţi această mini-investigaţie în care dezvăluim, dacă mai era nevoie, ce au ajuns cinematografele româneşti:
o afacere imobiliară. continua aici

2 comentarii:

  1. Eu as ajunge mult mai des la cimena daca as avea de unde afla exact ce filme ruleaza in oras. Programul actual si viitor impreuna cu orele spectacolelor. Sa-mi cumpar bilete online nici nu am curaj sa visez.

    RăspundețiȘtergere
  2. @cata: www.cinemagia.ro are programul filmelor din toate orasele mari. la cinema city iti poti rezerva bilete chiar de pe situ lor.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?