04 septembrie 2009

Blogurile de aur!! Live.

Fac ce fac blogerii astia si nu mai prididesc cu lauda reciproca, nu-i asa? Ce oameni faini :)) Nu stiu de la cine a inceput treaba asta insa adevarul e ca am primit si eu trei "statuete" de la niste blogeri dragi - Tomata, Nebuloasa si Sirb - pe care ii banuiam ca ma citesc frecvent dar nu-i credeam asa sentimentali. Le sunt recunoscator pentru apreciere si pentru ca mi-au gadilat orgoliul, sper sa nu-i dezamagesc, si ma apuc in continuare sa dau cu globuri de aur in blogeri. Pana nu se fura premiile.

Krossfire - scrie rar dar foarte bine, articole lungi ca niste mici eseuri, pe subiecte bine tintite si excelent argumentate; il invidiez sincer pentru claritatea cu care le asterne pe hartie.

Cititor SF - sursa perfecta pentru recenzii si cronici de literatura SF, e un blog comun facut din pasiune, de oameni cu un hobby comun - acela de a "devora" carti!

Cer de Opiu - sensibila, melancolica, frustrata, ratacita si Varsatoare ca mine, plus indragostita de Eternal Sunshine of a Spotless Mind e fata asta din Cluj. Simte multe si le simte puternic si le scrie frumos iar eu nu pot decat sa-mi imaginez despre ce e vorba in bucatica ei de text.

Ily - pentru ca scrie foarte amuzant si are o tona de issues despre care sa opineze. Numa de-ar scrie mai mult, dar probabil ca are si ea o viata sociala.

OviSirb - pentru ca-l citesc de cand era atatica si nu m-am saturat de poantele lui cu cacat. Ceea ce-i mare lucru. Probabil ca textele alea romantice ale lui mai spala greata. Glumesc. Adevarul e ca imi pare cel mai entuziast blogar pe care-l cunosc si entuziasmul lui e contagios.

Cami - o citesc de 2 ani cred si intotdeauna mi-a placut felul cum le aseaza in pagina. N-am fost intotdeauna de acord cu ce zice, dar modul cum o face imi e suficient pentru ca s-o felicit.

Nebuloasa - femeia de cariera pe care o admir cel mai mult pentru ca e si om. Simte si traieste bucurii si tristeti, le asterne cu talent in vazul nostru, are principii si convingeri dar stie cum sa fie ingaduitoare. Intr-un fel, e ca o mama, dar o mama cool :D

RaduS - desi s-a lasat de sportul asta in ultima vreme, nu pot uita ca era un timp cand simpla citire a unui articol de-al sau starnea in mine spiritul cetatenesc.

Tomata cu scufiţă - ea zice ca sunt varianta masculina a blogului dansei. As contrazice-o un pic intrucat eu scriu despre mai putine carti decat dansa iar singura expozitie a mea - cea cu burice - a fost un fiasco! Iar daca blogul ei ar fi varianta feminina a subsemnatului probabil ar fi ceva mai melancolic. Oricum cand e vorba de calatorii, acolo ne lasam pe povestit amandoi.

Deceblog - pentru ca se pricepe foarte bine la ce face si e cel mai "traficat" timisorean. Chiar daca nu ti-ar placea cum scrie, tot ar trebui sa-i dai credit pentru realizare. Dar mie imi place cum scrie, chiar si cand o da cu posturi tehnice din care nu pricep o boaba. Oricum sunt si alea utile. Are insa si o doza de sentimentalism, de regula cand e indragostit oleaca, si atunci nu se mai cenzureaza. Acolo se vede scoala.

Dojoblog - din aceleasi motive ca si pe Dan - se pricepe la ce face! Om de media, priceputa in online, ne poate fi profesor fiecaruia si apoi are o "limbarnita" fata ceva de speriat :). Chiar daca sunt uneori descurajante din cauza lungimii, posturile ei sunt crampeie de realitate cotidiana sub forma de dus rece.

La categoria mea preferata - film - am grupat mai multi fani:
Movieaddicted - daca nu credeti ca se poate mai obsedat decat mine, cititi-o pe ea.
Zeemovies - blog de cinefili, care fac ce facem si noi pe Marele Ecran, adica scriu despre ce vad si recomanda. Nu e competitie, e pasiune.

Acum, zau ca au ramas multi pe dinafara, eu citesc vreo 80 de regula, iar asta inseamna ca imi plac, dar eu i-am "premiat" asa fictiv doar pe cei care au luat blogingul in serios si scriu/au scris regulat.

10 comentarii:

  1. Ooo, multumesc, multumesc! Scuze ca n-am decat 2 cuvinte in vocabular dar tocmai ce m-am intors de la o bere cu tine!

    Si m-am trezit sa-ti comentez pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu prefer etern nemultumita, suna mai poetic :)).
    Multumesc mult di tat, chiar ma simt onorata, cel mai mult pentru ca pentru ca vine din partea ta! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. stii ca si tu esti bloggerul meu preferat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Of, ca aici pe blogspot nu stiu cum se face iconita de blush. :P Da' sa stii ca m-am inrosit. :)

    Multumesc si eu pentru statueta. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Saru'mana, dau o bere cand se poate :) (Pacat ca nu mai am timp in ultima vreme sa finalizez cele 300 si ceva de drafturi )

    RăspundețiȘtergere
  6. Maai io cred ca-ti trebe secretara amice!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ufff, imi pare rau ca abia acum am vazut postarea asta. Iti multumesc din suflet si ma-nclin, e o onoare pentru mine sa am cititori ca tine. :) Nu scriu si nici nu citesc pe altii pe cat de des mi-ar placea, dar incerc asa, sontac-sontac, sa tin si eu pasul.
    Numa` bine! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?