27 septembrie 2009

As vrea pentr-o zi sa fiu

* primarul Timisoarei: ca sa fac pe dracu-n patru si sa inchid circulatia auto pe stradutele din Unirii sambata si duminica.
* un insotitor al tipilor aia de pe Discovery care fac "surviving". O zi mi-ar fi de-ajuns, zau. As incerca sa ma tin departe de mancat serpi vii sau zebre putrede, dar ar fi interesant sa ma "joc cu focu" sa ma catar pe stanci sau sa cobor in albii de rau, sa-mi incropesc un adapost etc.
* nas! pe ruta Timisoara - Severin :)). as vinde cele mai multe bilete din istorie.
* tobosar intr-o formatie de rock alternativ. E visul meu sa bat in tobe de sa crape boxele, cere multe energie si in plus are parte de cele mai multe admiratoare in timpul prestatiei live.
* poet de crasma, care isi scrie versurile pe sevetele la bar langa o halba de bere si-un shot de teq ca sa le trimita apoi pe mail revistelor literare si sa fie elogiat!
* pilot pe un F22 Raptor. Sau copilot. Sau bagaj de drum, orice :))
* assistant director pe langa Ridley Scott pe platourile urmatorului Alien.

Idee pasata de Daimon sub forma de leapsa. Preluati-o daca vreti, mi-e lene sa nominalizez.

4 comentarii:

  1. Al doilea comentariu pe care îl las referitor la formă, nu la fond. Trebuie să încerci să pui dicritice. Este nasol tare să vrei să fii "nas", în loc de "naş". "Nas" avem toţi precum şi un "naş" dar una nu are nici o legătură cu alta. Respectă-ţi limba...

    P.S. A nu se înţelege că mă cac pe mine că scriu cu diacritice. Pur şi simplu aşa e de bun simţ. Pont: Dacă ţi-e lene să le pui scrieţi-l aşa cum vrei şi bagă-l pe diacritice.com. Ţi le va pune saitul ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Moroi: Nu consider ca imi respect mai putin limba si cititorii daca scriu fara diacritice in online. Le folosesc doar in cazuri extreme cand vreau sa ramana ceva batut in cuie pentru posteritate. Nu fac gazetarie... si pentru mine conteaza mai mult continutul decat forma. Cunosc situl respectiv si l-am folosit de cateva ori. E limitat la nr de caractere si oricum trebuie sa selectezi formele propuse ceea ce-ti dubleaza timpul alocat unui post. Cat despre "mi-s" sau "mi's", cum zici si tu e regionalism, iar eu n-am nici o problema sa-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. te descurci la tobe? te iau la mine in "formatiune" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi dar nu stiu ce-as putea aduce ca plus-valoare in afara de un zdranganit de tobe :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?