07 august 2009

Prima...

masina pe care am condus-o era Calibra lu' tata cand mi-am luat permisu'. Aveam 18 ani si 2 saptamani, eram clasa XI-a si-o ardeam spre Loga cu bolidul 2.0 16V de rupeam asfaltul. Bineinteles ca tata era om cu cap si venea in dreapta si nu mi-o lasa mie decat alea 5 minute pana la scoala. Antrenament, atat. Masina era de vanzare...

calatorie in afara tarii a fost cu parintii pana la Budapesta intr-un weekend imediat dupa Revolutie. Vizita la supermarket, dormit intr-o benzinarie si mancat gulas bun. Prima facuta de capul meu a fost la Coruna in Spania la o nunta. Sapte zile minunate.

calatorie in perimetrul tarii nu mi-o amintesc pentru ca sunt un calator. Poate fi atunci cand m-au trimis ai mei in tabara cu gradinita si nu mi-a placut deloc dar nu mai tin minte.

amintire: eu aplecandu-ma din patut si cazand in cap. Apoi intuneric.

animal de casa: Argo.

indragosteala: cine mai stie? Mai serios asa a fost in liceu cand oftam din greu dupa o colega de clasa. Si-am oftat asa vreo 4 ani, cu mici intreruperi, pana i-am zis si-a plans saraca.

descoperire: bucata aia de piele ce atarna la baieti intre picioare si cu care se joaca in nisip.

job: ceva operator calitate la fostu Solectron

idol: nu cred in idoli.

creatie: haha, asta-i tare. Primul om de zapada? Prima prastie? Primul tub de cornete? Prima sperietoare de ciori? Primul arc? Prima capita de fin? Primele poezii din generala? O compunere? Facem atat de multe lucruri fara sa constientizam faptul ca toate sunt creatii mai mult sau mai putin originale.

Leapsa primita de la Carlitos si data mai departe catre Dora si Cami.

Un comentariu:

Comentezi?