30 august 2009

Paintball blogeristic

Cosmin si Cristi sunt doi baieti din Jimbolia ce si-au pus in cap o sarcina aproape imposibila: sa conteste suprematia youtube-ului in materie de continut video muzical si sa devina un fel de arhiva atotcuprinzatoare in ce priveste cluburile din lume. Situl lor - youclubvideo.com - a strans deja cateva zeci de mii de clipuri de prin cluburile lumii si au de gand sa creasca. Pentru asta insa si-au dorit sa mai cunoasca oameni din online si sa le ceara parerea legata de ideea lor de afacere. Si au inceput cu bloggerii timisoreni pe care i-au contactat prin amicul lor j.mihai si i-a invitat la o partida de impuscaturi cu vopsea urmata de un picnic cu mici si bere. Traditional desigur. Nici nu le-a fost greu deloc intrucat Cosmin s-a indeletinicit cu sportul asta inainte de a intra in online deci mai pastra pustile si echipamentele. Iar noua nu tre' sa ne zici de doua ori...

Ne-am adunat deci sambata o mana de oameni cu blog (j.mihai, Dan Dece, Tomata cu Cezar(Iubi), Nebuloasa (Dna Pisi), Raul, Ionesta, Anda, Ovi Sirb, Cata Raka, Rob si binenteles eu, adica Richie) si ne-am deplasat la un pic dupa amiaza pana la marginea Jimboliei, intr-o hala parasita a unei foste fabrici de canepa (sic!), ca sa-mpuscam cureaua lata! gen. Mai intai ne-am conversat o vreme cu baietii, care, deschisi si entuziasmati, ne-au explicat proiectul lor (ce creste binisor de aproape jumatate de an) iar eu am fost incantat ca situ tinteste la nivel global si a strans deja o comunitate. Plus ca e deschis oricarui gen muzical afara de manele si populara. Evident ca noi discutiile astea le-am sorbit intr-o clipita cautand din ochi pustile de paintball :). Care au venit si ele imediat si dupa un mic antrenament (adica tras la perete) ne-am pus sa facem echipele. Pentru a nu fi suspiciuni de nepotism am oferit celor 3 fete sansa (imposibil de refuzat) de a-si alege fiecare cate trei barbati!

Eu am nimerit in echipa cu Tomata , Cezar si DeCe dar pe parcurs am mai schimbat. Dupa doua partide au aparut si primii raniti: Cezar a cazut intr-un sant si s-a julit la mana - deci sange adevarat, nu vopsea - necesitand ingrijiri medicale din partea Andei (viitoare dra. medic-bloger), eu m-am ales cu o impuscatura dintr-un metru in picior, care a durut ca naiba, si mi-a provocat o rana de razboi pe sub doua perechi de pantaloni (stati sa vedeti pozele), Raka are si el una asemanatoare in picior si doua in burta. Rob a primit cateva in cap dar noroc cu casca de protectie. Care casca nu l-a ajutat pe Dan cand a luat una in gura, razbunare de la Raka, fiind astfel primul care a gustat niste fake blood. Meciurile s-au purtat initial fara strategie, cu stat la cutie si descarcat incarcatorul, apoi cu o oarecare strategie de tip invaluire si tarat prin urzici - proasta idee - apoi pe final cu neste tehnica avansata de razboi, adica urcat la etaj si puscat blogerii neatenti, pitit prin gropi, tras de pe acoperis, flancari etc. Ranitii au continuat sa curga, Raul si-a primit o "tresa" rosie pe umar, Anda una la fund si doua dupa cap (pentru astea imi cer din nou scuze ca nu te-am recunoscut dupa zid si sper ca nu ti-am ucis prea multi neuroni acum cand ai cea mai mare nevoie de ei :)). Cel mai sifonat cred ca a iesit Mihai saracu' intrucat in ultimul meci a picat intr-un sant rupandu-si hainele si alegandu-se cu rani de aratat la fete. Shit happens.

Deci a durut, a lasat urme, dar overall senzatia e bestiala. Trecem peste faptul ca eram imbracati cu doua randuri de haine si masca pe figura la 40 de grade, abia respiram si adrenalina pompa din greu ca sa alunge claustrofobia. Placerea cu care iti goleai incarcatorul dupa unu aflat la treizeci de metri e addictive. Very addictive! Ranile ni le-am spalat cu niste bere si sucuri la masa festiva pregatita de domnu' bucatar caruia nu i-am retinut numele din pacate. Si uite asa am petrecut o sambata misto. Le multumesc baietilor astia intreprinzatori, ma bucur ca i-am cunoscut si sper sa le mearga bine situ, pe care am inteles ca urmeaza sa-l lanseze oficial in curand cu un party intr-un club din Timisoara. In alta ordine de idei, acum cel putin cunoastem un loc misto de jucat paintball.

Later Edit: pictures courtesy of Iubi & Tomata Inc.

8 comentarii:

  1. din pacate nu ne-am ales cu destule vânătăi precum am sperat, cel puţin eu :-(

    RăspundețiȘtergere
  2. pardon, trebea sa fie de la rob, dar fie, corectura ie acilea ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Alea doua pe care le-ai pus aici is fix courtesy of Tomata. :)))

    Pe picasa is si de la mine si de la Iubi. ;) Noroc cu el. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Radu: chiar ca. cand mai facem :p?
    @Cristian: pai tu n-ai prea jucat dupa cate imi amintesc.
    @Tomata: corectat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sa nu, Rob [Cristian :P] o fost cu mine-n echipa. Chiar eu l-am impuscat [atunci de i-ai tras o bila fix in gura] pe langa restul.
    Ah, ce fain o fost...
    Si te-am iertat pentru gloantele-n cap. Oricum, superbitatea nu mi-a fost perturbata.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Rob: godamit, te-am confundat cu Cristian, une din gazdele noastre de la jimbo. Noroc cu Anda..

    @Anda: Atunci e totul ok. Pana data viitore :)) cand presimt ca voi fi cu un bullseye mare intr-o sona sensibila.

    RăspundețiȘtergere
  7. It doesn't really matter if it's your first game or if you've already played over a dozen of them because each match is different. Thanks for sharing this useful post.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?