21 august 2009

Lasa-te sau lasa-ne

Facem o petitie in care sa-i cerem lu Tudor Chirila sa se lase de muzica? Sau macar sa nu mai para ca le compune unor pusti de 12 ani. Mi-e jena mie futui cand aud din radio:

E plin de fete, ooooh,
Cu "fake"-uri de la Louis Vuitton!
E plin de fete, ooooh,
Colagen şi silicon!
E plin de fete, ooooh,
Cu sufletul vândut la mall!
E plin de fete, ooooh,
Cu bancomat în dormitor!
Poftim? Asta se vrea cumva un pamflet ca nu inteleg? Chiar se simtea nevoia unei aprofundari a subiectului cocalari si pitipoance? Avem situri de profil, campanii radio-tv, presa etc, toata lumea normala a inteles ideea, oricum nu se schimba nimic ca romanu e capos din fire asa ca nu pricep. Pana de inspiratie? Chiar as vrea ca Tudor sa nu mai cante la bascalie, sincer va zic. Numai sa ascultati Tata taie porcu : e total lipsita de profunzime. Ce naiba, ai crescut o generatie de tineri cu povesti de armata, studentie si iubire, geniale dealtfel, si acum vii cu povesti cu delfini si D-zeu care nu se uita la stiri. Cu riscul de a-mi sui ultimii fani in cap o zic ca sa fie zisa si sa se stie ca nu o gandesc doar eu: ne lasi?

5 comentarii:

  1. chiar e vama? aia vama?! nu prea seamana..si ce e cu melodia tata taie porcu' adica chiar e o porstie...sau nu imi dau eu seama de aluzile poate politice? hmm..mda mare dezamagire...mare..semnez petitia.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda acuma am vazut si clipul la tata taie porcul..da e aluzie politica..da tot aiurea e

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate că-i mănâncă blogul tot timpul şi.. inspiraţia :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sustin petitia, sa-mi zici doar unde si cand tre' sa dau cu subsemnatu' :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?