18 august 2009

Ionopot! Sunt alergic!

Buna ziulica la toti precenii mei si cititorii care au tinut blogu in saptamana asta de absenta. M-am intors acasa si sunt cam ... rupt... ca sa zic asa .. de oboseala, in principal, si de "boala" in secundar. Deci, oameni buni, eu cred ca am alergie la Timisoara. Sau mai corect, si la Timisoara! Asta pe langa celelalte alergii ale mele: matze, praf, puf, acarieni si fum de tigara, care sunt peste tot in jurul meu. Ca sa va explic mai clar, de aseara de cand m-am intors si pana acum mi-a curs nasu in nestire, mi s-au umflat ochii, inrosit si apoi au lacrimat, am devenit foarte irascibil si am tendinte verbale de 'tutiguramatii. Asnoapte n-am putut sa dorm, am stranutat, tusit, sufocat, facut criza de astm, trezit sora si cerut Ventolin, primit spray plus pilula Singulaire si simtit mai bine cat sa dorm cateva ore... Acu e mai bine. Iar chestia asta s-a mai intamplat o data si cand m-am intors de la B'estFest! Imediat ce m-am dat jos din autocarul Arsenal Park-ului am pornit robinetul nazal. Iar acum aceeasi poveste. O fi un fel de sevraj muzical, poate imi lipsesc concertele de la Sziget, care btw au fost meraviglioase, sau ma irita atat de tare starea proasta a drumurilor din Timisoara si aerul asta fierbinte si prafuit incat am dezvoltat o reactie adversa teribil de neplacuta la locul meu natal. La asta nu ma asteptam, iar daca se intampla cu adevarat ceva e foarte grav aici. Aerul de pilda ;). Acolo n-am avut nici pe dracu desi am dormit in conditii "improprii" ca sa zic asa. In fine, atat am avut de zis, ca sa stiti ca m-am intors si fac curat in Reader pana imi vine pofta de a face o relatare subiectiva a celui mai misto festival dintr-o tara vecina cu Romania. Hehe, dap, de SzigetFest vorbesc!

5 comentarii:

  1. Welcome hozo!
    O fi de la aerul balcanic ce vine dinspre sud. Am auzit de miscari importante de mase de aer cald si infect, venind dintr-acolo...

    Pentru alergii functioneaza repede (insa pe termen scurt, cat sa adormi la loc) si Claritine-ul.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate iti lipsesc ierburile de pe acolo si esti in sevraj

    RăspundețiȘtergere
  3. Welcome back
    Astept sa sari cu meraviglioasele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Crizele de astm sunt foarte periculoase.
    Ventolin este prea tare.
    Multi ORListi recomanda aerosoli impotriva astmului sau eventual operatie de deviere sept, una din cauzele care ar provoca astmul fiind devierea de sept.
    Tu ai avut vreodata vreo operatie?
    Weekend placut si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am fost operat si n-am deviere de sept. Sunt alergic cum spuneam. Iar crizele de alergie puternice se transforma in crize de astm alergic. Il am de pe la 14 ani, am facut n-spe tratamente, vaccin-uri, chiar si homeopatie am incercat, nu s-a vindecat nimic, poate doar ameliorat, si acum incerc sa ma tin departe de alergeni (case vechi, perne cu puf si pene, pisici)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?