11 august 2009

Hai si io la Sziget

A sosit momentul s-o fac si pe asta. Ma duc si eu la Budapesta sa vad niste trupe mari, niste oameni beti si sa ma detasez un pic de cotidian. Sunt in concediu doar. Deci maine pe la amiaza ar trebui sa fiu pe insula Obudai cautandu-l pe Sirb si trupa lui ca sa montam un cort si sa petrecem. Bilet n-am decat de tren :)) Ala era cel mai important ca daca nu mi-l luam probabil ma codeam sa plec avand in vdere ca aici nu am mai gasit bilete de o zi pentru festival, doar abonamente, si ele e cam scumpe. Deci ma duc cu gandul sa-mi iau de-acolo bilet iar daca s-or termina (Doamne feri) macar m-oi plimba prin Budapesta o vreme. Totusi sper sa n-am asemenea ghinion... Tre sa-i vad neaparat pe Snow Patrol. Si Nouvelle Vague. Si Lilly Alen. Si Fatboy Slim, Pendulum si Prodigy. Va fi epic!! Ma duc sa-mi fac bagajul...

Lucruri de luat la SzigetFest:

- cort
- sac de dormit
- frontala
- izolir
- slapi
- slip de baie
- plasa de tantari
- dopuri de urechi
- carte de citit
- ghid de buzunar
- cartela ungureasca
- lotiune de plaja
- algocalmine
- buletin
- forinti, nu lei
- asigurare de viata
- un tricou negru
- 10 perechi de chiloti
- o pereche de blugi rupti
- o esarfa
- o sapca
- o palarie
- un rucsac pentru toate.

Va pup. Tai tai..

LE: Cum socoteala de acasa nu merge cu aia de la targ am cazut in patima festivitatii, mi-am bagat picioarele in datorii si mi-am luat abonament full. Deci ma intorc dupa ce va canta aia grasa! Ah, si am facut totusi rost de dopuri ca sa ne putem odihni ca oamenii si ma gandesc sa-mi iau si slipu ca poate ploua ca la B'estFest.

11 comentarii:

  1. nu sterge de pe lista dopuri de urechi!
    cat despre forinti, daca ai ceva bani pe care ai de gand sa-i schimbi acilea, i-ati gandu si du-te la strelitia, aici euro e 263 de forinti, daca nu ma insel la strelitia e 284 de forinti, deci daca vrei sa apari acilea cu ceva bani, asigura-te cas forinti, gen. chiar si leii e mai bine sa-i schimbi in romania.
    te ajteptam cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanx amice Rob. Luam dopuri iar forintii is deja in tashca!

    RăspundețiȘtergere
  3. baaaai nu uita aparatul foto!!! :)

    distractie placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu uita de Placebo! stiu eu ce zic , trust me! i-am vazut la bucuresti si mi s-a incretit pielea (s-a facut ca de gaina) si mi-a inghetat un picior cand am auzit prima data live vocea lui molko. si mi s-a zbarlit si ridicat puful de pe mana. stiu ca e bi tipul, dar are voce deosebita... o sa fie orgasm muzical la placebo, i guess.

    Have fun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dada...poze o sa faca ceilalti...eu ascult muzica :D si desigur Placebo rulz

    RăspundețiȘtergere
  6. Prodigy nu fac un show asa de mare pe cum le e numele. I-am vazut la Peninsula si au cantat o ora numai, la care mai adaugi si mult mult praf care se ridica de pe jos si fumul lor de pe scena si nici n-au avut nu stiu ce repertoriu. Dar poate ai noroc si la Sziget o sa cante mai fain :D Have fun!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci...o să fie epic.

    Richie, dacă ai timp de plimbări, neapărat, dar neapărat, să te plimbi sus în cetate. Vis! Trust me! Nu-mi mai venea să plec.

    RăspundețiȘtergere
  8. Jet si Editors mi-au placut cel mai mult de la scena mare

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?