07 august 2009

Actori ne-favoriti [Leapsa]

O leapsa curioasa de la Bloo care imi solicita sa dezvalui ce antipatii am fata de chipurile de pe marele ecran stiuta findu-mi placerea mea insatiabila de viziona filme. Ok, deci pe cine detest eu sa vad in filme.


Julia Roberts. Nu-mi place femeia asta de nicio culoare in orice film ar juca fie el Pretty Woman sau Erin Brokowich. Jur ca as da-o la caini. Fata ei imi lasa impresia de arrogant bitch gata sa te lase in fundul gol pe marginea unui canion din Nevada. I so hate her. Recunosc ca sunt f subiectiv si superficial pentru ca e o actrita talentata (zice lumea si banii ce i-a castigat) dar mi se rupe. E pe lista neagra.


Cameron Diaz. Bai, deci fata asta nu mai scapa de imaginea de blonda proasta niciodata. Incepand cu Mary, trecand prin toate Charlie's Angels si Shrek-urile care au fost facute, inclusiv popasul din Vanilla Sky, toate parca au acelasi tip de femeie prostuta, nesigura si cu probleme de amor.


Richard Gere. Inainte il apreciam dar a luat-o razna de cand cu "Pretty Woman 2" Runaway Bride iar ultimul film vazut de mine, Nights in Rodanthe, e penibil rau de tot.


Paris Hilton. Asta oricum e campioana huiduielilor si o sa-si mai ia saraca multa carne daca mai apare in filme tampite gen House of Wax sau Pledge This. Macar de-ar ramane la muzica, noua ei pasiune. Cel putin n-as mai vedea-o.


Julia Roberts scuze, Jenifer Lopez.

A avut un succes enorm ca si cantareata dar a trebuit fata sa incerce si actoria. In Anaconda a scapat nemancata de sarpe, in The Cell a facut un trip in mintea unui criminal in serie si s-a intors, apoi a dat-o in niste comedii romatice inutile (Gigli are 2 pe imdb) care i-au ingropat cariera de actrita.

Astea ar fi asa la prima strigare antipatiile mele cinefile. Daca as mai fi stat pe ganduri cred ca mai numeam vreo 10 dar era nevoie de research. Sa mearga leapsa la movieaddicted si arashi.

9 comentarii:

  1. Ahhhh, ce m-ai nimerit cu Jennifer si Cameron Diaz. Nu le suport pe astea doua de nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, deci cum sa nu-ti placa Julia Roberts? Mie mi-e draga foc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adică, cum nu-ţi place Julia Roberts? Te legi de gagica mea? Atunci, află că Meryl Streep este o matracucă!

    RăspundețiȘtergere
  4. da nici mie nu imi place cameron diaz...si pe paris hilton sau j.lo nici nu le includ la categoria actrite asa ca nu imi dau cu parerea ;) dar paris sux si la muzica si la actoria...j.lo macar canta bine...sau na nu e playback

    RăspundețiȘtergere
  5. hahaha, apropo de paris hilton, scena aia din house of wax in care moare e delicioasa :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Io o singura favorita am in topul nesuferitilor de pe big screen.
    Si anume Renee Zellweger. Da kiar nu o suport. Nu pot sa ma uit la nici un film si de cate ori o vad imi vine sa o injur de tot ce se poate. Bine, o si fac daca nu aude multa lume.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Vania: Meryl Streep macar face de mancare. Julia e o infumurata, stie toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  8. Heh, si daca mai pui la socoteala ca Julica Robertsica nu face dus cu zilele (ca cica ii place ei asa mirosul natural al trupusorului ei de zeita), mai punem un punctulet in defavoarea lui missy :D :))

    P.S. Am fost rea, stiiiiiu :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?