15 iulie 2009

Remediu pentru mahmureala (Netestat)

- un pahar de vin alb
- o lingura de otet
- cinci galbenusuri
- doua stridii
- 100g carne tocata,
- o lingura de smantana proaspata
- un pic de hiposulfit de sodiu (remediu pentru intoxicatia cu cianura).

Mai, nu stiu ce sa zic, l-am citit intr-o carte fantastica dar pare atat de infricosator incat e posibil sa mearga. Eu nu l-am incercat inca (astept sa ma imbat crancen) dar il rog pe specialistul nostru in mixologie, Rob far de blog, sa testeze compozitia si daca supravietuieste ii dau spatiu aici la mine sa-si povesteasca senzatiile :)). Copii, nu incercati asta acasa!!

11 comentarii:

  1. De unde-i că-mi sună tare cunoscut?

    Eu zic că după un cocktail de-ăsta de cureţi de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) posibil. Boris Vian nu mai e ca sa ne confirme!

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciodata n-am inteles care-i partea funny in a avea mahmureala. Sa te lauzi cu chestii de genul 'wow ce muci am fost aseara', si sa o spui pe un ton de mandrie. Nu frate, nu e funny, arati chiar penibil in starea respectiva. Bea un pahar, hai doua. Dar ca sa te simti bine iti trebe mai multe, pai atunci esti alcoolic. Si atunci iti ineci amarul in bautura din cauza faptului ca esti alcoolic.. Si uite asa ajungi sa incerci combinatia de mai sus pentru efectele de a doua zi. As incerca-o sincer, dar nu stiu daca as putea face rost atat de usor de hiposulfitul de sodiu..

    RăspundețiȘtergere
  4. N-a zis nimeni ca mahmureala e funny. E exact invers. Plus ca am cam trecut de stadiul cand era cul sa te imbeti.. acu e arpoape un mod de viata...tragi ca sclavul zi de zi.. vrei sa te destinzi.. iesi in oras > consumi alcoale > te imbeti > esti mahmur a doua zi.

    RăspundețiȘtergere
  5. sclav-> caut sa ma destind -> plec in oras -> fac poze/citesc o carte/ma plimb -> ma imbat cu mirosul naturii -> a doua zi n-am nimic rau, din contra. Si eu trag ca sclavul+plus alte shit-uri personale care nu-mi dau pace, dar pot fii cumpatat. Cred ca depinde de puterea fiecaruia

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine ca esti cumpatat, nu inseamna ca esti singurul. Iar mahmureala nu e neaparat un semn de alcoolism...dupa cum stii un alcoolic e intr-o stare perpetua de betie. Daca eu sau altul bea una sau mai multe beri nu e vorba ca i-a lipsit puterea de abtinere ci a facut o alegere. Nu cred ca vreunul din noi are o dependenta... Uneori am chef sa citesc alteori sa beau o bere, aleg singur cum sa-mi petrec seara...nu sunt sclavul propriilor obiceiuri, ci mi le cultiv cum vreau eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Care-s sansele sa ai toate chestiile alea in frigider cand esti mahmur? :-?

    RăspundețiȘtergere
  8. :) hai mah Richie, doar stii k nu era vb de persoana ta. Ce naiba, ma cunosti doar.. Eu vorbeam la modul general. Hai noroc!

    RăspundețiȘtergere
  9. pt mixu ala trăbe pe langa hiposulfit de sodiu, un blender, cateva picaturi de tabasco si niste coae de hipopotam sa ai tupeu sa ingurgitezi contraptia aia. eu unu m-as risca dar n-am nici hipocumiizicelaala nici blender deci ar iesii cam cu bucatele :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai ca blenderul il furam si pentru hiposulfit intrebam la farmacie. Dar coaie de hipopotam unde naiba gasim?

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?