13 iulie 2009

Jucam ceva sau ne prostim?

Acum ca am inceput sa-mi bag si eu nasul prin wordpress (pe TM-99-Blog mai exact) descopar tot felul de mici chestii pe care nu le pricep din prima si ma amuz tesand povesti aberante in jurul lor. De ex aseara bajmajeam prin Dashboard si imi cad ochii pe urmatorul mesaj:

There are a total of 5 users online now.
Users: richie, 3 Guests, 1 Bot.
Most users ever online were 36, on 11 May 2009 @ 23:18
Parca incepeam sa joc ceva in retea, un shooter sau vreo strategie, sa ne macelarim intr-un Quake 3 Arena in care eu ma aliam cu Bot-ul si-mi faceam terci invitatii. Sau mai fun, faceam echipa cu cei trei si asteptam niste necunoscuti naivi sa intre si sa dezlantuim iadul asupra lor. Doamne ce distractie mai era in zilele de inceput ale computerclubbing-ului cand imi luam cu trupa un allnitelooong (adica de la 23 - 08) si o sticla de 2L de Cola si ma cufundam in lumea virtuala a killingspree-ului. Imagineaza-ti 20 de oameni puscand unii-ntr-altii intr-o "lume" cat holul central din Julius Mall :O. It was mayhem. Morpheus was just meltead by Avatar's plasma gun. Apoi primeai un headshot de la railgun-ul unui las ascuns pe nu stiu unde. Dar era atat de amuzant. Uneori ne si certam, ne injuram ca niste copii prosti, dar in 5 minute ne reveneam si rabunam cu ajutorul BFG-ului care dezintegra prieteni si dusmani deopotriva. Guilty pleasure, da ce sa-i faci, oameni suntem si avem un apetit atat pentru creere cat si pentru distrugere.

2 comentarii:

  1. dar au fost faine vremurile...da participam si eu la asa ceva chiar daca sunt fata ;) stii ce mi-as dori in viata reala din jocuri? save game si load game ..ar fi dragut

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca mi-ai dat o idee: sa organizam si vreun campionat de gaming... :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?