29 iulie 2009

Apologia sosetei


Una din cele mai clare dovezi ca barbatii-s de pe Marte si femeile de pe Venus se observa in privinta sosetei ca martor tacut al aventurilor din patul conjugal. Da, ma refer la miscarea pe orizontala incaltat (si flausat) cu sosete :D. O parte din fete, alea mai vorbarete evident, si-au exprimat fara urma de echivoc "repulsia" provocata de acest obiect de imbracaminte (ori incaltaminte?) in timpul unei partide de amor, considerandu-l orice de la moodkiller pana la cea mai neagra bila ce o poate "castiga" barbatul in prima nocte. Na dragelor, acum c-or fi sechele de la recrutare cand ne prezentam in fata unui doctor cu 3 asistente despuiati de orice jena da-ncaltati, ca deh militaru tre' sa fie gata de mars in orice clipa, sau c-om fi noi mai aiuriti si cand ne privim in ochi iubitele sosetele sunt ultima chestie ce-ar trebui sa ne framante, nu stiu. Adevarul e ca-n pat barbatu se gandeste la orice mai putin la ce-are IN picioare. Acum, eu sunt complet pentru executarea sentimentala a celui care-si aduce sosata gaurita si puturoasa in spatiul intim. Asa ceva nu se face :)). Ma solidarizez insa cu toti ceilalti naivi care au indraznit sa uite flausata in vartejul pasiunii si nu s-au dezbracat de la usa pentru inspectie.

Asta in ce priveste barbatii. Cat despre voi fetelor n-aveti decat sa le pastrati in picioare sau sub pat, pe mine unu nu ma deranjeaza deloc, ba unele mi se par chiar faine (as fi zis cute dar cuvantul asta imi circumcizeaza literar barbatia) asa ca nu va stresati daca-l primiti pe voinic in iatac purtand sosete cu degete si-n dungi. Sunt chiar amuzante!



photo source

11 comentarii:

  1. Partea cea mai nasoala la ciorapi este ca datul jos necesita multa dexteritate. Asta daca nu te opresti cuminte din ce faceai pentru a ti-i da jos, ceea ce s-ar putea sa fie mai trist decat daca i-ai pastra pe tine.

    Totusi, dexteritatea aceea se poate dezvolta, mai ales daca esti facut 'mocan' de catre domnisoara :)

    Trist, insa, cum fetele care-si pastreaza pastreaza ciorapii.. nu sosetele, ciorapii, sunt al naibii de - erm - sexi. Cel putin pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai sa stii ca si eu am o problema cu sosetele partenerului..dar e de-a dreptul distractiv si incitant cand ne chinuim unui altuia sa ni le scoatem :)) deci sunt pro sosete in pat cat timp sunt clean si le scoatem in partea de inceput

    RăspundețiȘtergere
  3. No... io ce sa zic, cineva delimita clar, ca daca ai sosete faci sex, daca nu le ai, faci dragoste, in pat zic. Totusi, sincer mie mi-s indiferente, ca doar nu-s axata pe sosete si alte detalii in mijlocul actiunii, doar ca uneori, e ataaat de turn-off cand il vezi gol doar cu ciorapi in picioare, si sa mai fie si unii de culori sau modele diferite, sau ce mai stiu eu ce, in plus, cine stie in ce pozitii ajungi, si in loc de piele atinci materialul ala de ciorap care NU E PIELE, yuk... in timp ce la noi, niste sosete [cu sau fara dantela], pana la genunchi, sau deasupra, pana si mie mi se par turn-on.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei, dintre noi, care isi pastreaza sosetele in picioare in timpul actului... se gandesc doar la protejare, si uita pe care dintre picioare trebuie sa isi puna "aparatoarea". Pentru o protejare 100% pastreaza "aparatoarea" pe toate cele 3!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Vai de capul tau, Dani! Sau hai sa nu fac aluzii nepotrivite :P [ioi, tu, ce ma cenzurez! :))]
    Si aveam un amic ce nu-si dadea sostele jos cand ... erm, "mergea in deplasare", era pentru protectie 300%? Habar n-am, suna plauzibila ipoteza lui Ionesta. Poate sunt unii carora pur si simplu le e frig, asa mai sensibili, si se inhiba si nu dau randament, ce stiu eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ionesta si Anda: sigur la protejare insa doar in deplasare pe meleaguri straine si din postura de amant! Apoi mai cagula iti lipseste :))

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce doar din postura de amant, adica... daca o face cu sostele in picioare la mine acasa inseamna ca e DOAR un amant, iar daca eu merg la el, cu sau fara sosete, nu mi-e amant? Asa poate sa nu-si dea jos DECAT esentialul suficient, oricum e ce vreau EU sa fie.
    Si stai, stai, cagula pe capul cui? :)) Sau vroiai sa spui punga de hartie, ca e mai kinky!
    Dar sa revenim la ciorapi... NU.

    RăspundețiȘtergere
  8. a mai zis si anda, dar ovi a formulat mult mai subtil in forma unei intrebari: "Tu faci dragoste sau te fuţi?" dupa care a completat, evident: "Adică îţi dai jos ciorapii când te fuţi sau nu?"

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anda: eu ma gandeam ca amantu sta-ncaltat ca sa poata sa sara pe geam la prima bataie in usa a sotului multiubit :)).

    @Rob: avand in vedere ca vara nu purtam sosete => ca facem mai multa dragoste decat iarna

    RăspundețiȘtergere
  10. Sosete, really? meh, don't give a shit.

    RăspundețiȘtergere
  11. sosete&ciorapi ftw. la ea of course.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?