09 iulie 2009

Am mancat in Complex si am supravietuit

Dupa scandalul de acum doua saptamani din Complex, cand s-au imbolnavit o multime de tineri si-au ajuns la spital, va explicam ce simplu si sanatos e sa manci shaorma acasa facuta de mana ta. Totusi o masa solitara nu se compara cu o iesire cu amicii la o pizza. De asta am si acceptat invitatia Nebuloasei de a ne reuni si testa pe pielea noastra produsele unei pizzerii din campus, Pizza Napoleon. Eram oarecum circumspect intrucat citisem in mai multe ziare ca pizzeria a fost inchisa in urma raidului mult-prea-zelos-si-mediatizat al autoritatilor, sub pretextul ca nu avea autorizatia sanitar - veterinara. Am aflat acolo ca de fapt nu avea afisat avizul DSV si au trebuit sa-l aduca ulterior, asa ca locatia a stat doar vreo ora inchisa. Acum, cred ca toti suntem intransigenti la chestiuni legate de curatenie si alimente pastrate impropriu, chiar consider ca bombele alea de fast-food-uri care fac shaorme delicoase ce dau dependenta, ar trebui verificate saptamanal in scop preventiv, ca daca vii cu tavalugul numa dupa ce s-au imbolnavit o gramada de oameni care-i rostu'? Va spun eu care e: isi umple DSV-ul visteria cu amenzi.

In fine, sa revenim la pizza, ca de aia nu s-a imbolnavit nimeni pana acum. Cum ziceam, ne-am dus la Napoleon si-am stat la o poveste ca-ntre bloggeri, am halit niste pizza pane cu salata de vinete (chestie ce n-am mai incercat pana acum) care s-a dovedit absolut delicioasa si abia m-am abtinut sa-i manc si portia Tomatei dar a trebuit sa-mi tin loc pentru maindish-ul asteptat, o pizza Desert, adica cu fructe gen ananas, mandarine, visine etc. Foarte buna, satioasa, am reusit sa ma indop doar cu jumatate din ea, probabil din lipsa de bere, dar nu-i bai ca restu' mi l-am luat la pachet; pizza merge si reincalzita. L-am invidiat insa un pic pe Ovi ca a reusit sa inghita o Diavola intreaga dar m-am consolat la plecare cand eram cat pe ce sa-l rastogolesc ca pe-un bustean pana la masina lu Dojo. Deci, in concluzie, am venit, am mancat si am supravietuit la fel ca miile de studenti care manca in complex zilnic. Si ca o mica paranteza: bai ce s-a schimbat campusul asta in 8 ani. La naiba, au rasarit cladiri noi acolo. Am vazut chiar si o spalatorie cu autoservire, dinaia ca-n filme, e o nebunie de-a dreptul...

Ps: acum daca va trece prin cap sa ne "gratulati" pentru advertoriale va anunt din timp ca noi maine mergem la film in trupa si probabil ca vom scrie si despre Cinema City fara a ne simti obligati in vreun fel, iar daca in weekend merem la strand o sa scriem si despre asta, pentru ca asta e, daca se-ntampla apare aici! Hai s-aveti o zi faina :) !

4 comentarii:

Comentezi?